De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Eerste lokvrouw Open VLD reeds bekend

Eerste lokvrouw Open VLD reeds bekend

dinsdag 19 juni 2012 19:12
Spread the love

Zoals reeds gemeld zal Bart Somers, Open VLD een aantal lokvrouwen inzetten tegen opdringerige jongeren die vrouwen lastig vallen op straat of ongepaste opmerkingen maken.

Naar verluid, maar Phaedra Hoste zelf wil het nog niet gezegd hebben zou zij, op aandringen van Minister Turtelboom de Open-VLD rangen vervullen. Phaedra gaat zich vooral bezighouden met niet aanwezig te zijn op de gemeenteraad omdat zij ook nog wat anders aan haar hoofd heeft. Volgens betrouwbare bronnen zou Phaedra wel in de zomer, wanneer het wat rustiger is in de politiek ingezet worden als lokvrouw in Mechelen. Phaedra zal hiervoor pakjes dragen geschonken door de diverse Mechelse kledingzaken.  Bart had voor deze functie ook gedacht aan minister Turtelboom zelf maar volgens experten zou ze met haar haartooi wel eens het tegenovergestelde resultaat kunnen boeken. Tjien, tjien, benieuwd wat de lokale politiek nog zoal voor ons in petto heeft voor 14 oktober?

take down
the paywall
steun ons nu!