De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Een zak vlees – grafschrift

Een zak vlees – grafschrift

woensdag 11 december 2019 19:36
Spread the love

Ik vraag niet meer om hulp , zelfs geen medische verzorging meer …. ik begrijp wel dat ik sterker moet zijn en mijn plan moet leren trekken … een hoer worden en krom en scheef door het leven gaan … zij weet nu dat alle Belgen tot nu toe gewoon een job moeten zoeken als kampbewaker in Auschwitz …. {tranen}

Deze ochtend is in Aalst bij een tragisch ongeval een jongen van 11 om het leven gekomen. Hij werd aangereden door een vrachtwagen op een gevaarlijk kruispunt. Steven Van Herreweghe, tv-presentator en Aalstenaar, passeerde de plaats van het ongeval. Hij noemt het kruispunt aan de industriële site van glucosefabriek Tereos Syral “absurd gevaarlijk voor zwakke weggebruikers”. Hij roept de Aalsterse politici op om moed te hebben en iets aan de situatie te doen: “Als u dat electoraal pijn zou doen, wend u dan tot één van onze uitstekende pijnklinieken.”

Morgen of overmorgen is het echt gedaan met mij … totale uitputting … de tekst dient slechts licht aangepast te worden

Deze ochtend is in Thailand bij een tragische foltering een vrouw uiteindelijk om het leven gekomen. Zij werd uitgescholden, belachelijk gemaakt en alle hulp geweigerd. Velen hebben haar gezien , wandelden voorbij. Zij noemt Thailand “absurd gevaarlijk voor gewone mensen”. Zij roept de Belgische politici op om moed te hebben en iets aan de situatie te doen: “Als u dat moreel pijn zou doen, wend u dan tot één van onze uitstekende pijnklinieken.”

Creative Commons

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!