De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Een opname van BezoomTV
Video, Journalist, Interview, Filmen, Bezoom, Bezoomtv, Bedrijfsfilm, Bedrijfsvideo, Scenario, Opname, Cameraman, Reporter, Cameraploeg, Montage, Aanpassing, Voice-over -

Een opname van BezoomTV

maandag 24 oktober 2011 14:36
Spread the love

Nadat er een gedetailleerd scenario uitgeschreven is, komt de cameraploeg langs voor de realisatie van de bedrijfsfilm.  Dit is voor heel wat mensen een spannend moment. Onze cameraploeg bestaat uit 2 personen: cameraman en reporter. Zij stellen u op uw gemak en leggen uit wat er juist verwacht wordt. 

Onze ploeg heeft 3 tot 4 uur de tijd om de opname tot een goed einde te brengen. Er kunnen meerdere locaties gefilmd worden, als ze niet te ver uit elkaar liggen. 

Geeft u zelf graag een woordje uitleg, dan kunnen we een interview afnemen. Of spelen er figuranten mee? Dan geven onze mensen deze graag de juiste instructies. 

Achteraf overlopen we met u wat we juist gefilmd hebben. Ook zal alle informatie voor de voice-over verzameld worden. 

De cameraploeg die langsgeweest is, draagt ook de verantwoordelijkheid van de montage. Die krijgt u zo snel mogelijk doorgestuurd via e-mail.  Merkt u bij het zien van de reportage toch dat u sommige zaken liever anders zag, dan kan u deze doorgeven aan onze cameraploeg. Zij verzekeren een perfecte opvolging van uw film.

Het Bezoomteam luistert steeds naar uw wensen, en levert u een professionele bedrijfsfilm af.

take down
the paywall
steun ons nu!