Een opname van BezoomTV
Video, Journalist, Interview, Filmen, Bezoom, Bezoomtv, Bedrijfsfilm, Bedrijfsvideo, Scenario, Opname, Cameraman, Reporter, Cameraploeg, Montage, Aanpassing, Voice-over -

Een opname van BezoomTV

maandag 24 oktober 2011 14:36

Nadat er een gedetailleerd scenario uitgeschreven is, komt de cameraploeg langs voor de realisatie van de bedrijfsfilm.  Dit is voor heel wat mensen een spannend moment. Onze cameraploeg bestaat uit 2 personen: cameraman en reporter. Zij stellen u op uw gemak en leggen uit wat er juist verwacht wordt. 

Onze ploeg heeft 3 tot 4 uur de tijd om de opname tot een goed einde te brengen. Er kunnen meerdere locaties gefilmd worden, als ze niet te ver uit elkaar liggen. 

Geeft u zelf graag een woordje uitleg, dan kunnen we een interview afnemen. Of spelen er figuranten mee? Dan geven onze mensen deze graag de juiste instructies. 

Achteraf overlopen we met u wat we juist gefilmd hebben. Ook zal alle informatie voor de voice-over verzameld worden. 

De cameraploeg die langsgeweest is, draagt ook de verantwoordelijkheid van de montage. Die krijgt u zo snel mogelijk doorgestuurd via e-mail.  Merkt u bij het zien van de reportage toch dat u sommige zaken liever anders zag, dan kan u deze doorgeven aan onze cameraploeg. Zij verzekeren een perfecte opvolging van uw film.

Het Bezoomteam luistert steeds naar uw wensen, en levert u een professionele bedrijfsfilm af.

take down
the paywall
steun ons nu!