De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

EEN HALVE RUSTDAG MET EEN POEPZALFJE

EEN HALVE RUSTDAG MET EEN POEPZALFJE

maandag 3 oktober 2011 23:11
Spread the love

Vandaag had mijn rustdag moeten zijn. Het is er helaas maar een halve geworden, maar dat was voldoende om de batterijen terug op te laden. Ik had maar 50 km te doen, dus rond de middag zou ik aankomen op het mooie dorpspleintje van Antraigues sur Volane (stop er ZEKER als je in de buurt bent). Ik heb nog even halt gehouden in Le Cheylard, net aan de voet van de laatste klim. De klanten in de ‘pharmacie’ konden er best om lachen toen ik mijn uitleg deed i.v.m. het poepzalfje. Het kon mijn totaal niet schelen trouwens, we hebben er nog behoorlijk om gelachen. Een half litertje Kronenbourg bij aankomst was mijn beloning. En ik voel mijn zalig en formidabel nu ik eindelijk de blog heb kunnen bijwerken. Houwdoe …

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!