De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

EEN DAGJE WINST

EEN DAGJE WINST

zaterdag 8 oktober 2011 16:28
Spread the love

Ik had vorige avond het roadbook doorgenomen en mijn besluit stond vast. In mijn planning had ik nog geen laatste stopplaats gezocht voor ik in Barcelona zou aankomen. De auteur van het boek had trouwens geschreven dat er vanaf de buurt van Figueras (de stad van Dali) geen deftige fietspaden bekend waren om op een min of meer veilige manier in Barcelona te geraken. Ik heb geen moeite gedaan om hem ongelijk te geven. De bergpas van zo,n 700 meter was zowat mijn laatste moeilijke wapenfeit. In Figueras zou ik mij alleen nog bekommeren in mijn zoektocht naar het station. Stijn en Elke waren verwittigd. Een dagje winst op het schema was geen dag te laat. Barcelona is een prachtige stad, een leuk dakterras en voor een nachtje buitenslapen. Een zalig gevoel. Het einde van een mooie maar helse tocht.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!