De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Edegem nu echt anders

Edegem nu echt anders

donderdag 16 december 2010 11:03
Spread the love

Mede onder impuls van André van Ekelenburg heeft Edegem een nieuwe politieke beweging – “democratiEdegem”.

Waarom?

We staan in Edegem voor grote uitdagingen. Een voorbeeld: privé-investeerders hebben het Hof ter Linden opgekocht; zij zullen volgens het gemeentebestuur een “uniek project” ontwikkelen. Heeft er al iemand gedacht aan de verkeersoverlast? Of gaat men dit oplossen door peperdure verkliksystemen te installeren in de Collegewijk? Onder andere daarom hebben wij het heft in handen genomen en “democratiEdegem” opgericht. Geen partij, maar een beweging die open staat voor iedereen die zich wil inzetten voor de democratie in ons dorp, voor het overbruggen van de kloof tussen de bezorgdheden van de gewone burger en het spel van de politici.

Gezocht: onbekende Vlaming

In Edegem wonen een aantal beroemdheden. Sommigen zijn ook politiek actief. In het centrum zie je hen nooit, behalve tijdens de verkiezingen!

democratiEdegem roept de burgers op om zelf aan politiek te doen en te bewijzen dat onbekende Vlamingen het verschil kunnen maken.

We hebben reeds een sterk basisteam, maar zijn nog op zoek naar Edegemnaars die samen met ons dit initiatief tot een succes willen maken. Geen tafelspringers of mensen die van alles beloven, maar doeners. Jong en oud: iedereen is welkom om te werken aan een beter Edegem.

Contact

Voor meer info, tel 0486/26.66.15 of mail naar andre.van.ekelenburg@pandora.be

 

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!