De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

EDA BABA ++ CAN BONOMO // ISTANBUL EKSPRES TURKSE INDIEPOP

EDA BABA ++ CAN BONOMO // ISTANBUL EKSPRES TURKSE INDIEPOP

vrijdag 9 november 2018 17:07
Spread the love
woensdag 14 november 2018 |De Centrale | Turbinezaal 20:00  | € 16

 

ISTANBUL EKSPRES 2018 |  Openingsdag

 

 

 

Muziek die ontroert, beroert en doet dansen.

Ho?geldiniz!

 

Deze negende editie van het Istanbul Ekspres festival is opnieuw even verscheiden als de stad zelf is. Alle facetten zitten in het programma vervat. Het bruisende leven van de metropool in de songs van Can Bonomo, Kalben en Göksel.

Can Bonomo

Er lijkt niets te zijn dat Can Bonomo niet doet. Hij begon als muziekproducer en radio-dj en deed tv-werk bij MTV. Hij schrijft columns in literaire magazines, heeft twee dichtbundels op zijn palmares en kan ze nog illustreren ook. Daar bovenop maakt hij muziek.

Als muzikant begon het voor Bonomo in 2012, toen hij Turkije vertegenwoordigde op het Eurovisiesongfestival met het nummer ‘Love me back’. Inmiddels staat hij vier albums verder en ontving hij awards als Musician of The Year en Best Alternative Music.

 

Eda Baba

Als support een akoestische set van Eda Baba, die naast haar indieband Eski Bando timmert aan haar solocarrière. Met haar sterke stem en presence gaat ze aan de slag met uitgepuurde interpretaties van Turkse popnummers.

 

 Info: https://decentrale.be/nl/agenda/muziek/eda-baba-can-bonomo-istanbul-ekspres

Tickets: http://www.uitbureau.be/voorstelling?VoorstellingId=5496

De Centrale | intercultureel centrum    Kraankindersstraat 2 – 9000 Gent    www.decentrale.be


take down
the paywall
steun ons nu!