De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Drone-moorden zijn oorlogsmisdaden

maandag 4 juni 2012 12:48
Spread the love

Obama, de oorlogsmisdadiger die de Nobelprijs voor de vrede gekregen heeft. De V.S gebruikt de term “terroristen” om de tegenpartij te ontmenselijken en om aan zich zelf en de wereld wijs te maken dat ze maar “insecten” aan het doden zijn.
Het zijn nazi-achtige oorlogsmisdaden.

Het gaat hier wel over mensen die strijden voor de belangen van hun land en bevolking, voor vrijheid, onafhankelijkheid en hun geloof. Mensen die zich niet zomaar laten onderwerpen door de wrede onderdrukking van de koloniale machten.
Het zijn moslims die streven naar een bepaalde vorm van islam, namelijk het stichten van islamitische emiraten en het toepassen van de sharia wet. In deze aanvallen worden ook veel vrouwen, kinderen en ouderen gedood in hun eigen huizen en hun eigen land.

Noordwest Pakistan

In noordwest  Pakistan en Afghanistan zijn het de Pashtun die bovendien ook strijden voor een onafhankelijke Pashtun staat over de 2 kanten van de koloniale grens, de Durand lijn. Ze vechten ook tegen de wrede agressie en bezetting van de koloniale buitenlandse legers. Ze hebben recht op zelfverdediging. Het is een strijd met ongelijke wapens tussen het volksverzet en een machtige wrede buitenlandse bezetter.

Jemen

In Jemen woedt er al veel jaren een wrede onderdrukking door het Jemenitische leger tegen de bevolking die vecht voor de bevrijding van de dictatuur van Saleh. Deze wrede gewelddadige onderdrukking veroorzaakt veel grotere massamoorden en bloedbaden dan in Syrië maar worden verzwegen door de regering van VSA en koloniaal Europa. In Jemen steunen de VSA de dictatuur en daarom worden de pro-vrijheid rebellen als “terroristen” bestempeld en de massamoorden verzwegen door de media. Hier hebben de VSA de dictator Saleh door een andere marionet-president vervangen, zonder democratische verkiezingen, en zo het volk van Jemen absoluut verraden.

In Syrië steunen de VSA en de Europese koloniale machten de rebellen omdat een staatsgreep past in hun geopolitieke belangen. Daardoor worden de rebellen bestempeld als vrijheid strijders en krijgen de media de opdracht om alle doden te tellen en uitvoerig te berichten.

VSA terroriseerde de wereld al vóór 9/11

Vóór 9/11 hadden de VSA al een genocide gepleegd tegenover hun eigen inheemse bevolking, zich noord Mexico met geweld toegeëigend en Hawaï door machtsmisbruik gestolen van de inheemse bevolking. Ze hadden ook al een oorlog met Spanje gevoerd om de controle over de kolonies over te nemen zoals, Cuba, Puerto Rico en de Filippijnen. Ze hadden ook al Colombia, Chili, Panama, Nicaragua, El Salvador, de Grenada eilanden, Haïti, Dominicaanse Republiek, Honduras wreed aangevallen en ook een monsterachtige “killing fields” gevoerd in Vietnam, Laos, Cambodja.

De atoombommen op Hiroshima en Nagasaki  zijn de grootste terroristische aanslagen uit de geschiedenis van de mensheid.
In hun wrede, genocidaire geschiedenis hebben de VSA hun tegenstanders vernietigd met massavernietigingswapens om de nieuwe wereldoverheerser te worden.

Ze hebben gewoon iedereen die zich niet slaafs onderwierp aan hun wrede onderdrukking en uitbuiting platgebombardeerd.
Ondanks al deze oorlogsmisdaden en misdaden tegen de mensheid zijn de VSA nog niet voor een internationale rechtbank verschenen omdat ze als wereldoverheerser ook de baas zijn van deze rechtbank.

Een groot gedeelte van de gekoloniseerde wereld leeft onder de terreur van een wrede wereldoverheerser. We leven in een wrede leugen.

http://en.wikipedia.org/wiki/Shia_insurgency_in_Yemen

http://www.irinnews.org/Report/79410/YEMEN-The-conflict-in-Saada-Governorate-analysis

http://www.presstv.ir/detail/2012/06/03/244376/saada-suffer-war-aftermath/

Creative Commons

take down
the paywall
steun ons nu!