De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Donderdagavonden van de musea

Donderdagavonden van de musea

dinsdag 19 april 2011 11:17
Spread the love

Op donderdag 21 april wordt de aftrap gegeven van een uniek museumproject. Iedere laatste donderdagavond van de maand kun je Antwerpse musea op een eigenzinnige manier ontdekken. Dit kan tot en met 27 oktober 2011. Dan staat het Museum aan de Stroom in het middelpunt van de belangstelling.

Je kunt in de vier deelnemende musea op Het Zuid genieten van een knap staaltje livemuziek van Gepetto & The Whales, een Bollywoodfuif of een exclusieve rondleiding in het KMKSA door acteur Peter Van Den Eede.

In het kader van Antwerpen Europese Jongerenhoofdstad vindt dit initiatief elke laatste donderdag van de maand plaats in een van de deelnemende musea. Het project loopt nog tot 27 oktober 2011. Zowel het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten, het Modemuseum, het Fotomuseum als het Museum van Hedendaagse Kunst nemen deel. Activiteiten lopen tot middernacht en de toegang is gratis.

© 2011 – StampMedia – Tekst: Lieze Neven, foto’s: Erica Michiels

take down
the paywall
steun ons nu!