De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Django-follies: ROSENBERG & LIMBERGER FAMILY CONCERT

Django-follies: ROSENBERG & LIMBERGER FAMILY CONCERT

donderdag 9 januari 2014 13:23
Spread the love

vrijdag 17 januari | 20:00

Met dit programma brengen de families Rosenberg en Limberger een spetterend muzikaal feest met een flinke dosis swing en virtuositeit.  Drie gitaren, viool en contrabas zorgen voor een programma vol muzikale verrassingen.  Sologitarist Mozes Rosenberg is de jongere broer van Stochelo, van het befaamde Rosenberg Trio.  Deze jonge gitarist kan zich zeker meten met zijn oudere broer en samen namen ze dan ook de cd “Ready ’n Able” op.

Violist Wattie is het jonge talent van de Rosenbergfamilie. Zijn vioolspel zorgt naast de bekende vingervlugheid ook voor pure muzikale melancholie.  Violist Jan Limberger, bekend van het bekende orkest de Piotto’s brengt naast gipsyjazz ook traditionele zigeunermuziek.

Zoon Martin Limberger tenslotte zorgt voor de strakke gitaarbegeleiding in het geheel.

Sani van Mullem (bas) speelde al vanaf zijn jeugd bij de legendarische Gipsykids, samen met Jimmy Rosenberg en trad later ook nog op met de Gipsyboys en het Rosenberg Trio.

Jazzgitarist Joost Zoeteman is ook van de partij. Hij deelde het podium met Amerikaanse jazzgrootheden als Nilson Matta, Nancy Marano en Roni Ben Hur.

viool: Wattie Rosenberg

gitaar: Mozes Rosenberg

gitaar: Joost Zoeteman

gitaar: Martin Limberger

gitaar/viool: Jan Limberger

contrabas: Sani van Mullem

Tickets : € 7 | € 10 | € 13

De Centrale
Ham72, 9000 Gent
decentrale@gent.be
www.decentrale.be

 

take down
the paywall
steun ons nu!