De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Diamanten halo oorbellen

Diamanten halo oorbellen

dinsdag 17 januari 2017 11:20
Spread the love

Diamanten oorbellen worden graag gedragen door vrouwen die van juwelen houden, maar niet te hard willen opvallen. Ze willen ermee hun outfits subtiel opvrolijken. Oorbellen bestaan in verschillende vormen en maten: van eenvoudige tot meer opvallende modellen. Welk model jouw voorkeur geniet, hangt volledig af van je persoonlijke stijl en smaak. Zo zijn halo oorbellen het perfecte alternatief voor de klassieke studs. Maar wat is nu juist een halo? En hoe zien deze oorbellen er precies uit? Even een korte uitleg.

Wetenschappelijk is een halo de verzameling van lichtverschijnselen in de atmosfeer in de vorm van witte of gekleurde kringen die soms te zien zijn aan de hemel. Diamantairs lieten er zich door inspireren. Ze plaatsten een cirkel van kleine diamantjes omheen een grotere diamant. Daardoor lijkt deze optisch groter, want het is alsof alle verwerkte diamanten ‘versmolten’ zijn tot één grote diamant. Ideaal voor zij die bij de aankoop van een diamanten juweel een beperkt budget hebben. De halo is voornamelijk bekend als diamanten ring, maar ook halo oorbellen zijn tegenwoordig steeds populairder.

Diamanten halo oorbellen hebben een elegante uitstraling, maar door de extra diamanten ring rondom de centrale steen ogen ze ook vrij decadent. Hoe meer schittering, hoe beter. Niet? Ze zijn mooi in elk edelmetaal, maar wil je graag dat de diamanten nóg meer stralen, dan is witgoud of platina het best. Mannen die nog op zoek zijn naar een mooi geschenk, kunnen hun geliefde verrassen met een paar diamanten halo oorbellen. Deze vallen zeker in de smaak.

take down
the paywall
steun ons nu!