De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Democratisch bellen

Democratisch bellen

donderdag 18 mei 2017 15:49
Spread the love

Wie B niet erkent wordt tussen de afstand van A naar B vijandig verklaard, het Liberalisme heeft het standpunt A als heilig, het Sydroom van Drone. B moet volgen op standpunt van A, de houten beweging van een hobbelpaard, het hobbelen van A naar B is beweging van het houten Liberaal monotoon.

Vraag en aanbod komen uit de zelfde mal, staat voor prijsbeleid. Het paard staat niet in een democratische stal maar hobbelt in een kamer. Vurig spreken liberalen, door hobbelen erft onschendbaarheid, standpunten van A naar B worden erin geslagen met een hamer.

De hoogste graad is de autistische loge er wordt nergens naar geluisterd. Vraag en antwoord zijn alleen weggelegd voor de meest hoog begaafde. Antwoorden staan op papier bij hakkelen wordt het tijdig foutloos ingefluisterd, de alfa’s en bèta’s voelen zich ver verheven boven de zwakbegaafde.

Het paard kan niet luisteren of spreken in mensentaal alles gaat aan hem voorbij weerstaat weer en wind, van politiek heeft hij geen besef zijn gehobbel is groot. Zijn levensvatbaarheid is het blijven hobbelen op een dood ei. Soms een geluid van een bel vastgebonden aan zijn voorpoot.

take down
the paywall
steun ons nu!