De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

DEBAT OVER MOBILITEIT IN KESSEL-LO: 1 OKTOBER 2021

DEBAT OVER MOBILITEIT IN KESSEL-LO: 1 OKTOBER 2021

dinsdag 7 september 2021 19:45
Spread the love

DEBAT OVER MOBILITEIT IN KESSEL-LO
VRIJDAG 1 OKTOBER 2021 OM 20H
CAFE ‘HET GROOT ONGELIJK’, DIESTSESTEENWEG 97, KESSEL-LO

MET DAVID DESSERS (GROEN) en ZEGER DEBYSER (N-VA)
EN GETUIGENISSEN VAN HET OVERLEG BUURTCOMITES KESSEL-LO (OBK), BUURTCOMITES JOZEF WAUTERSTRAAT EN GRENSSTRAAT, FIETSERSBOND EN GREENPEACE LEUVEN
MODERATOR: JOURNALIST LUC VANHEERENTALS

Tijdens dit debat maken we een stand van zaken op van de mobiliteitsproblemen waarmee Kessel-Lo momenteel kampt. Het Overleg Buurtcomités Kessel-Lo krijgt de tijd voor een openingsstatement en in de loop van de avond zullen ook buurtcomités uit de Jozef Wautersstraat en Grensstraat, de Fietsersbond en Greenpeace Leuven een standpunt naar voren brengen. Het discussiepanel bestaat uit Leuvens schepen voor mobiliteit David Dessers (Groen) en gemeenteraadslid Zeger Debyser (N-VA),

We zullen het achtereenvolgens hebben over VORM 3010, verkeersveiligheid, sluipverkeer en openbaar vervoer en dit in de context van de leefbaarheid van buurten. VORM 3010 is het participatietraject dat Leuven dit voorjaar opstartte om het verkeer in Kessel-lo duurzamer en veiliger te maken. Burgers dienden ondertussen liefst 842 ideeën in. Een burgerpanel formuleerde op basis hiervan 28 doelstellingen om van Kessel-Lo een woonomgeving te maken waar groen, leefbaarheid en comfort voorop staan.

WEGENS HET BEPERKT AANTAL PLAATSEN IS HET WENSELIJK DAT GEÏNTERESSEERDEN VOORAF RESERVEREN VIA LUC.VANHEERENTALS@TELENET.BE. DE INKOM IS GRATIS.

Creative Commons

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!