De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

De Zero-Covid-zwendel (5)

donderdag 9 september 2021 16:20
Spread the love

Immuniteit als een commerciële dienst.

Van de community-vertaaldesk:
oorspronkelijk verschenen hier:

https://www.juliusruechel.com/2021/09/the-snake-oil-salesmen-and-covid-zero.html?fbclid=IwAR3DaAyVxKf-gn8HKPNlk6MlUlJzKDphZOFNrtLYzGBLCX9j4Qhub4weGcw

 

13               Introductie van de Immuniteit als een commerciële Dienst

Een op abonnementen gebaseerd bedrijfsmodel voor de farmaceutische industrie.

Zoals je kan zien aan alles wat ik in dit essay heb uiteengezet, was deze vaccin-geactiveerde koortsdroom nooit een realistische oplossing om COVID te stoppen. In de farmaceutische industrie gaat het altijd om het geld!

Als de vaccins zouden werken zoals geadverteerd, dan hadden ze in het beste geval slechts één van de vele hulpmiddelen kunnen zijn om de kwetsbaren te voorzien van gerichte bescherming. terwijl de rest van ons het normale leven verderzette, grotendeels onaangetast door periodieke antivirusbeveiligingsupdates via blootstelling aan natuurlijke virussen.

De Zero-COVID-strategie was in al zijn variaties een fantasie. Maar het was geen toevallige fantasie.

Water loopt niet bergop.

Elke volksgezondheidsfunctionaris waar ook ter wereld heeft de kennis om te weten dat wat ze vanaf de eerste dag hebben gepromoot, wartaal is. Wat ik in dit essay heb uiteengezet, is een vrij basale kennis van virologie en immunologie. Wat een nogal alarmerende vraag oproept: hoe kan een viroloog, immunoloog, vaccinmaker of volksgezondheidsfunctionaris de leugen(s) die ze promoten willens en wetens blijven in stand houden?

 

Waarom is er zo’n blinde obsessie om ons allemaal een vaccin te laten nemen dat de meeste mensen niet nodig hebben en dat ook nooit kan zorgen voor langdurige groepsimmuniteit?

 

Het is geen mysterie waarom politici met een erwtenbrein voor deze fantasie zouden vallen; ze zijn zo goed als de adviseurs van de mensen aan wiens lippen ze hangen. En politici zijn schaamteloze opportunisten, dus het is niet verwonderlijk dat ze de situatie misbruiken om hun macht te vergroten en deze opkomende commando-en-controle-economie gebruiken bij het nastreven van hun eigen ideologische doelen – zij het herverdeling, een nul-koolstof-politiek, een sociaal kredietscore systeem of noem maar op. In deze Orwelliaanse wereld, als je een podium en een utopische droom hebt, is de wereld jouw oester. Tenminste zolang de band blijft spelen en de hooivorken van de straat kunnen worden gehouden.

 

Maar onze volksgezondheidsfunctionarissen en internationale gezondheidsorganisaties zijn opgeleid om beter te weten. Toch hebben ze deze nachtmerrie in gang gezet in strijd met hun eigen reeds lang bestaande richtlijnen voor pandemieplanning. Ze weten dat uitroeiing van het virus onmogelijk is. Ze weten dat de meesten van ons al een kruis-reactieve immuniteit hebben. Ze weten dat de meesten van ons gezond genoeg zijn, zodat ons immuunsysteem ons zal beschermen tegen de ernstige gevolgen van dit virus. Ze weten van de negatieve gevolgen voor ons immuunsysteem wanneer we worden verhinderd een normaal leven te leiden. Ze weten dat ze ons risico voor andere virussen vergroten door te voorkomen dat we socialiseren. Het is hun taak om het te weten. En, zoals ik heb aangetoond, weten ze dat ook vanaf de eerste dag.

 

Maar wat als een schaamteloze farmaceutische industrie het volksgezondheidsbeleid zou kunnen manipuleren door politici, beleidsmakers en volksgezondheidsinstanties te corrumperen door middel van genereuze donaties? Wat als de grenzen tussen volksgezondheidsinstanties, internationale volksgezondheidsorganisaties en farmaceutische bedrijven zo vervaagd zijn dat elk ervan profiteert met het versterken van elkaars belangen? Wat als ze allemaal zijn gaan geloven dat vaccins tegen respiratoire virussen de heilige graal zijn van de volksgezondheid en van genereuze financiering, zelfs als ze snel en losjes met de waarheid moeten spelen om ze door mensen te laten accepteren en zelfs als ze een beetje kwaad doen? Het is toch om een ​​of ander toekomstig “groter goed” te bereiken, is het niet?

 

Wat als de draaideur tussen farmaceutische bedrijven, volksgezondheid en internationale gezondheidsorganisaties een soort blind groepsdenken heeft gecreëerd binnen deze heilige drie-eenheid? Wat als iemand die verstrikt is geraakt in dat systeem wordt gedwongen op zijn tong te bijten omdat zijn mening een doodsteek is voor zijn carrière? Wat als veel van degenen die verstrikt zijn geraakt in het systeem de leugens echt geloven, ondanks een levenslange training die hen anders zou moeten vertellen? Het krachtige effect van groepsdenken, aangetoond door de Ash Conformity Experiments, kan mensen blind maken voor wat hen in het gezicht staart. Zelfs de middeleeuwse koningen wisten dat ze een hofnar nodig hadden om te voorkomen dat de koning een groot hoofd liet groeien. Maar wat als, in de heilige zalen van deze heilige drie-eenheid, alle hofnarren allang zijn gezuiverd of tot zwijgen zijn gebracht?

 

Een citaat dat het denken binnen veel van onze volksgezondheidsinstellingen het beste samenvat, komt van Peter Daszak, hoofd van EcoHealth Alliance, een non-profit niet-gouvernementele organisatie die nauw samenwerkt met volksgezondheidsinstanties zoals de National Institutes of Health (NIH) en intergouvernementele organisaties zoals de WHO (gepubliceerd in een rapport uit 2016 van de National Academy of Sciences): “Daszak herhaalde dat, totdat een infectieziektecrisis zeer reëel, aanwezig en op een nooddrempel is, deze vaak grotendeels wordt genegeerd. Om de financieringsbasis na de crisis, zei hij, we moeten het publieke begrip vergroten van de behoefte aan MCM’s [medische tegenmaatregelen] zoals een pan-influenza- of pan-coronavirusvaccin. Een belangrijke drijfveer is de media, en de economie volgt de hype. We moeten die hype in ons voordeel gebruiken om tot de echte problemen te komen. Beleggers zullen reageren als ze winst zien aan het einde van het proces, aldus Daszak.”

 

In de aanwezigheid van zoveel belangenconflicten, in de afwezigheid van de checks and balances die worden geboden door individuele rechten, in de censuurachtige sfeer van de annuleringscultuur die al onze openbare instellingen heeft besmet, en met zoveel institutionele donoren (zowel particuliere als overheidsinstanties), omdat ze gecharmeerd zijn door social engineering-projecten en verblind door hun eigen arrogantie, zou het misschien nog verrassender zijn geweest wanneer deze door vaccins gevoede hysterie niet had plaatsgevonden!

 

Gezien de omstandigheden lijkt wat er is gebeurd bijna onvermijdelijk. In de ogen van op winst beluste geneesmiddelen en op geld beluste nationale en internationale volksgezondheidsinstellingen, moet dit virus eruitzien als manna uit de hemel. Ze moeten zich voelen als een vos die is uitgenodigd in het kippenhok door rijpe kippen die smeken om geplukt te worden.

 

De geschiedenis herhaalt zich nooit tweemaal op exact dezelfde manier, maar ze rijmt wel vaak.
Wat tijdens COVID naar voren is gekomen, is gewoon een grotere, betere en brutalere herhaling van wat er gebeurde tijdens de hysterie van de varkensgriep in 2009. (…)

 

Wat als, bij het herkennen van de opkomst van een nieuwe pandemie, de kenners opportunistisch vaccins tot het eindspel maakten? Wat als alle vaccinletsels die op VAERS zijn geregistreerd en alle risico’s die ze met ons leven nemen gewoon nevenschade zijn – een berekend investeringsrisico – om hun droom van op abonnementen gebaseerde “immuniteit als een dienst” werkelijkheid te laten worden?

 

In de woorden van Bill Gates: “We hebben mRNA halverwege de prime time gevangen.”

Misschien moeten we hem geloven – en vol ontzag gapen naar de roekeloosheid en minachting die ze hebben getoond voor hun medeburgers om te profiteren van deze “window of opportunity“. Pluk de dag. Maak je niet druk om de kleine dingen. Houd de bal in de gaten… en de eindejaarsbonussen.

Wat als de zero-COVID-strategie, in al zijn variaties, slechts een strategie was om ons samen te drijven, zodat we gehoorzaam in de rij gaan staan ​​voor een eindeloze reeks boostershots als een compromis voor de toegang tot ons leven?

 

Met andere woorden, wat als iemand onze leiders zou kunnen laten geloven dat de enige manier om terug te keren naar een normaal leven dat vaccins is, die de rol die knuffels en handdrukken vroeger speelden moeten vervangen, om ons te updaten met de nieuwste antivirusbeveiligingsupdates?

 

Wat als, door ons het normale leven te ontnemen, degenen die baat hebben bij vaccins, zichzelf voor altijd in het centrum van de samenleving kunnen verankeren door ons een kunstmatige immuniteit aan te bieden, in plaats van wat ons immuunsysteem vroeger deed toen we nog een normaal leven mochten leiden?

 

De krantenkoppen vertellen het verhaal:

“De CEO van Pfizer zegt dat de derde Covid-vaccindosis waarschijnlijk binnen 12 maanden nodig is.” (CNBC, 15 april 2021)

“Varianten kunnen worden vernoemd naar sterrenbeelden als het Griekse alfabet opraakt, zegt de Covid-chef van de WHO.” (De Telegraaf, 7 augustus 2021)

“Fauci waarschuwt Amerikanen dat ze voor onbepaalde tijd booster-shots kunnen krijgen” (Daily Mail, 13 augustus 2021 en Dr. Fauci in zijn eigen woorden op YouTube op 12 augustus 2021)

“Biden OKs boostershots 5 maanden na de 2e dosis” (Boston Globe, 27 augustus 2021)

 

Wat als de snelle mutatie van RNA-virussen ervoor zorgt dat geen enkel vaccin ooit volledig effectief zal zijn in het bieden van blijvende immuniteit, waardoor de illusie wordt gewekt dat we permanent vaccin-boosters nodig hebben?

 

Wat als politici ervan zouden kunnen worden overtuigd om vaccinatie verplicht te stellen om te voorkomen dat potentiële klanten zich afmelden?

 

Wat als, door te vertrouwen op lockdowns tijdens het winterseizoen, onze kwetsbaarheid voor andere virussen zou toenemen, wat dan zou kunnen worden gebruikt om de uitbreiding van de prik te rationaliseren, via mission creep, om ons tegelijkertijd te vaccineren tegen RSV, griep, andere coronavirussen, verkoudheid, enzovoort, ondanks het feit dat we heel goed weten dat de bescherming die deze vaccins bieden tegen respiratoire virussen altijd slechts tijdelijk is?

 

En welke andere doelen op het gebied van social engineering kunnen in de toekomst in uw jaarlijkse boostershot worden opgenomen als u eenmaal permanent gebonden bent aan deze jaarlijkse inentingen en vaccinpaspoorten?

 

In een sfeer van hysterie is het een systeem dat rijp is voor misbruik door opportunisten, ideologen, machtshongerige totalitairen en Malthusiaanse sociale ingenieurs. De sneeuwbal hoeft niet per se te groeien. Mission creep gebeurt vanzelf zodra de doos van Pandora voor gedwongen vaccinaties en voorwaardelijke rechten wordt geopend.

 

De weg naar de hel is geplaveid met goede bedoelingen… en hysterie.

Dus, wat als Zero-COVID en de exit-strategie voor vaccins slechts het wereldwijde, door de staat gesanctioneerde equivalent is van een drugsdealer die afhankelijkheid creëert bij zijn klanten om meer drugs te blijven pushen?

 

Wat als het allemaal slechts een manier was om de samenleving te overtuigen van de noodzaak van een op abonnementen gebaseerde “immuniteit als een commerciële dienstverlening”? Het op abonnementen gebaseerde bedrijfsmodel is tegenwoordig immers een rage in de bedrijfswereld om een ​​loyaal en vast publiek te creëren dat voor altijd betrouwbare geldstromen genereert.

 

Abonnementen zijn niet alleen meer voor uw kabel-tv en sportschoollidmaatschap. Alles is opnieuw aangewezen als “verbruiksartikel”.

 

Netflix deed het met films.

Spotify deed het met muziek.

Microsoft deed het met zijn Office-suite.

Adobe deed het met de Photoshop-bewerkingssuite.

De smartphone-industrie deed het met telefoons die elke 3 tot 5 jaar vervangen moeten worden.

De game-industrie deed het met videogames.

Amazon doet het met boeken (d.w.z. Kindle Unlimited).

De voedingsindustrie doet het met maaltijdbezorgdiensten zoals Hello Fresh.

Uber doet het met op abonnementen gebaseerde ritdeling.

Coursera doet het met online onderwijs.

Duolingo en Rosetta Stone doen het met het leren van talen.

Zoom doet het met online meetings.

Monsanto en zijn collega’s deden het bij boeren met gepatenteerde zaadtechnologie, die niet legaal kan worden herplant, en lobbyt om te proberen het gebruik van terminatorzaadtechnologie (GGO-zaden die in de tweede generatie steriel zijn om herbeplanting te voorkomen) te legaliseren.

De gezondheidszorg doet het met medische conciërgediensten, fitness-tracking-apps (Fitbit), slaap-tracking-apps en meditatie-apps.

De investeringsindustrie doet het met landbouwgrond, waarbij investeerders het land in eigendom hebben en terug leasen aan boeren in een soort moderne heropleving van het deelpachtsysteem. (Bill Gates is de grootste landbouwgrondeigenaar in de VS – ben je verrast?)

Blackrock en andere investeringsfirma’s proberen het momenteel met huizen te doen om een ​​permanente klasse van huurders te creëren.

 

En volksgezondheidsautoriteiten en vaccinmakers proberen het al jaren met griepvaccins, maar we werken hardnekkig niet mee. Niet meer.

 

Weet je nog dat het World Economic Forum in 2016 voorspelde dat in 2030 alle producten diensten zouden worden? En herinner je hun beruchte video waarin ze voorspelden: “Je zult niets bezitten. En je zult gelukkig zijn.“? Nou, de toekomst is hier. Dit is hoe het eruit ziet. De op abonnementen gebaseerde economie. En blijkbaar omvat het nu ook je immuunsysteem in een afweging voor de toegang tot je leven.

 

Laten we nog eens kijken naar het citaat van Peter Daszak van eerder. Een tweede lezing zorgt ervoor dat de boodschap echt binnenkomt: “Daszak herhaalde dat, totdat een infectieziektecrisis zeer reëel, aanwezig en op een nooddrempel is, deze vaak grotendeels wordt genegeerd. Om de financieringsbasis na de crisis in stand te houden, zei hij, moeten we het publieke begrip vergroten van de behoefte aan MCM’s [medische tegenmaatregelen] zoals een pan-influenza- of pan-coronavirusvaccin. Een belangrijke drijfveer is de media, en de economie volgt de hype. We moeten die hype gebruiken in ons voordeel om bij de echte problemen te komen. Beleggers zullen reageren als ze winst zien aan het einde van het proces, aldus Daszak. ”

 

Is het niet ironisch dat het hem niet eens kon schelen welk vaccin werd gepusht? Griep of coronavirus, het maakte niet uit. Het ging altijd om financiering. Het ging altijd om het geld. Dat was het altijd al. Het is altijd zo.

 

De heilige drie-eenheid van farmaceutische bedrijven, volksgezondheid en internationale gezondheidsorganisaties, die elkaar allemaal aanwakkeren in hun honger naar een betrouwbare geldstroom: winst voor aandeelhouders, grotere budgetten en overheidsdonaties. Hun belangen zijn perfect op elkaar afgestemd en de scheidslijnen tussen hen zijn zodanig vervaagd dat elk ervan profiteert van het versterken van elkaars belangen.

En waarom zouden politici en media buigen voor de heilige drie-eenheid?

 

Big Pharma besteedde tussen 1999 en 2018 gemiddeld 4,7 miljard dollar per jaar aan lobby- en campagnebijdragen, alleen al in de VS!

Big Pharma besteedt ook elk jaar $ 20 miljard aan doktoren en nog eens $ 6 miljard aan drugsadvertenties, alleen in de VS!

 

Het is dus geen verrassing waarom legacy-media en Big Tech over zichzelf struikelen om de partijlijn niet te verstoren – ze leven en sterven door de almachtige reclamedollar.

Bijt nooit in de hand die je voedt.

 

Dus ze dansen allemaal op hetzelfde deuntje terwijl je beugel wordt leeggehaald en je arm wordt geprikt, en iedereen wint… behalve jij en ik. Wij zijn de koe die gemolken wordt. Wij zijn de lijfeigenen die hun vrijgevigheid financieren in deze neo-feodale samenleving, waar een paar grote jongens de activa bezitten. en alle anderen verplicht zijn tot horigheid ten opzichte van degenen boven hen in de hiërarchie, voor toegang tot.. nou ja, alles – land, hulpbronnen, rechten, individuele autonomie en nu zelfs een immuunsysteem. Mijn lichaam, hun keuze.

 

Wat als, in een sfeer van op hol geslagen hysterie, een op medische tirannie gebaseerde politiestaat zichzelf creëert, aangewakkerd door een giftige drank van egoïstische opportunisten die het moment hebben aangegrepen om hun eigen doelen op een toevallig virus te leggen, totdat je op een dag ontwaakt en merkt dat je geketend en gemolken wordt, als een koe in een melkveestal, onder de absolute voogdij van een moderne Lodewijk de Veertiende en zijn koninklijk Hof vol drugsdealers, ideologen en militante toegewijden?

 

Het moderne gezicht van het feodalisme, bijgewerkt voor de 21e eeuw. Neo-feodalisme, afgedwongen door een verplichte op abonnementen gebaseerde “Immuniteitsdienst”.

 

En wat als een samenleving die haar principes verloren heeft, een samenleving die graag individuele verantwoordelijkheid wil overdragen aan ‘experts’ en een samenleving die veiligheid heeft verheven tot een nieuw soort religieuze cultus, een samenleving is geworden die geen immuniteit meer heeft om zichzelf te beschermen tegen de roofdieren die ons als vee behandelen?

(…)

In geen enkele periode in de geschiedenis heeft het ooit ontbroken aan verkopers van slangenolie, ideologen of sociale ingenieurs die graag een ritje met de samenleving wilden maken. Meestal worden ze genegeerd. Dus, wat als het enige echte mysterie is waarom de samenleving zo bereid is geworden om het juk van de gedienstigheid te accepteren?

Wat als dit allemaal echt zo simpel is?

 

 

Verantwoording bij de vertaling.
Ik heb de oorspronkelijke tekst vanwege haar lengte opgedeeld in 6 delen. Hier eindigt deel 5 van deze vertaling.
Ik heb deze tekst vertaald om verschillende redenen.
Het is een duidelijke, vlot leesbare en eenvoudig verstaanbare tekst. Zelfs wanneer het ‘technisch’ wordt. De tekst focust zich uitsluitend op het medisch-wetenschappelijke luik van deze ‘pandemie’ die uiteraard meerdere facetten heeft.

De tekst legt bloot waar de misleiding zit. Aan de bron. Kennis over de materie is daarom essentieel om het begrip van de misleiding te kunnen begrijpen.

Zonder absolute volledigheid of exclusiviteit te willen claimen lijkt deze tekst mij behoorlijk volledig. Toch zal die, eveneens naar mijn menig, dra voorbijgestreefd zijn.

Zoals elk totalitair systeem in het verleden op zeker moment afstand deed van haar wetenschappelijke merites om zichzelf te rechtvaardigen en te handhaven, zal ze daar ook nu afstand van doen. Voor een deel omdat zij ook niet meer te handhaven is. Mensen die dachten ‘volledig gevaccineerd’ te zijn, raken immers alsnog geïnfecteerd, worden alsnog ziek en ja, sterven alsnog ten gevolge van een infectie met Covid. Wat is dan nog het nut van deze massavaccinatie?

Maar er zijn nog andere redenen denkbaar, zoals de mogelijkheid dat andere medische behandelingsmethoden ingeburgerd kunnen raken. Maar bovenal: het principe van de totalitaire machtsontplooiing is gevestigd. De modus operandi is bekend. Het ‘nut’ van pasjes en onderworpenheid aan de ‘grotere’ machten moet niet meer uitgelegd worden. Het zaad is geplant.
Wil de macht ongrijpbaar blijven voor het klootjesvolk, dan moet ze schakelen en blijven schakelen.

 

 

 

Creative Commons

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!