De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

De wolfsangel

De wolfsangel

woensdag 11 mei 2016 13:57
Spread the love

Een groot aantal aanhangers van het Opperwezen zagen, oog om oog tand om tand, het aanhangsel in het oude testament als een heilig stuk perkament, scheurde het er uit gooide het in het Fenix vuur en zeiden, ziezo dat is tot nieuw leven verbrand. 

De goedheid van de Hollandse leer de  wolfsangel zit in het hoofd van het Opperwezen. Het oog is de leer, de angel in het oog, toelaten en toeslaan, smeken om te blijven leven, eenmaal gestoken het leven wordt in stukken gebroken.

Vooral kinderen moeten leren praten in de taal van het Opperwezen en lopen binnen de Goddelijke wegen het liefst in looppas. Handelen en oordelen een voortzetting van een destructief geheugen, strelen over bolletjes, hoofdjes aan de kin omhoog tillen en in de oogjes kijken. Het lichaam schudt van brandend verlangen, Ja, zij kunnen zich op de volgende stap verheugen.  

Met respect buigen zij samen met het Opperwezen over de zienswijze het goddelijke verband. Wie regelmatig uit de ban springt voelen zij onder verdoving aan de tand, alleen zij mogen blijven die de blik reflecteert in het oog van de wolven angel des Vaderlands.  

Oog om oog tand om tand, duizenden op treinen en vliegtuigen afgevoerd. Op slagvelden hoort men kermen het internationale lied, jacht op uitschot, hulp is een zeer oud bijbels woord.

In Holland willen zij een villa met dakkapel een soort fragmentatie kerk. Zij wilden geen klok gebeier maar een sprekers van het destructieve soort.

take down
the paywall
steun ons nu!