De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

De vitale belangen en nationale veiligheid van de E.U./ V.S. omvat de hele planeet

donderdag 14 april 2022 17:23
Spread the love

Het koloniale Europa en de Europese veroveraars in andere continenten, de V.S. … zijn de grote nazi’s sinds eeuwen voor de inheemse bevolking van andere continenten. Ook voor en na de WOII, maar zij hebben de duivelse militaire macht om hun slachtoffers (inheemse bevolking van andere continenten) als echte untermenschen te beschouwen ,te verklaren daarom is het geen misdaad, geen genocide!

Ook na WOII en na de bevrijding van Frankrijk, Nederland en België, voeren de Europese kolonialisten ,Frankrijk en Nederland genocidaire agressieoorlogen tegen de kolonies/Anschluss( Vietnam,Laos,Cambodja,Indonesie…) die hun eigen bevrijding bekomen hebben door  het vertrek van de Japanners!!!!

Zij begingen honderden oorlogsmisdaden in hun Anschluss  en Indonesië moest zelfs een grote schadevergoeding betalen voor eigen vrijheid en onafhankelijkheid!!!!

Na de nederlaag van Frankrijk kwam de grote nazi’s  V.S. om de vrijheid en onafhankelijkheid van de echte untermenschen in Vietnam, Laos en Cambodja te vernietigen.

De grote nazi’s V.S. hebben duizenden oorlogsmisdaden en misdaden tegen de menselijkheid begaan! maar worden nog steeds niet vervolgd! want als ware superieure mens staan zij boven de wet en zijn zij de meesters, bazen over ICC, internationale  rechtbanken!

Ze hebben ook een holocaust begaan, met gaskamers die uit de lucht vielen, de tactiek van verschroeide aarde en massabombardementen met agent orange en napalm.

https://www.youtube.com/watch?v=kMzJvwG2rsQ                                                                   https://nl.mahnazmezon.com/articles/humanities/napalm-and-agent-orange-in-the-vietnam-war.html  ,                                                   – ook bombs met depleted Uranium in Irak:                                        https://www.youtube.com/watch?v=psfK8ijrzyc

Frankrij heeft,  NA het einde WOII,  ook honderden oorlogsmisdaden en genocides gepleegd in Algerije, Tunesië, Kameroen, Madagaskar…vechten tegen de vrijheid van de bevolking van Anschluss!

Koloniaal Europa en imperialistische V.S. hebben niet voor de ‘juiste kant van de geschiedenis’ (vrijheid en sociale rechtvaardigheid)  gekozen maar bleven de volkeren en landen van anderen continenten als echte minderwaardige mensen behandelen.

Ze zijn een wrede werelddictatuur maar blijven boven de wet omdat ze een duivelse militaire macht hebben en daardoor ook  de baas zijn over andere landen en baas over Internationale rechtbanken (ICC).

Als ze vinden van zichzelf dat ze geen INVASIES, agressieoorlogen voeren, geen oorlogsmisdaden en genocides plegen dan zijn ze kwaadaardige psychopaten!

En blijven de volkeren van andere continenten lijden en vermoord worden en slachtoffers van wrede koloniale misdaden en genocides.

Ik informeer ook dat de woorden “onder bezetting” alleen gebruikt worden voor de bezetting van Frankrijk, België en Nederland door Duitsland tijdens WOI en II . Een goed voorbeeld is dat tijdens WOII Frankrijk in twee delen was verdeeld , De Gaulle was de ‘generaal’ van vrij noord Frankrijk en als hij de kolonie/Anschluss Algerije bezoekt zegt hij “La France libre”.

De ware superieure mens, zij bezetten niet, hebben geen Anschluss, zij zijn de meesters van de planeet. In de praktijk is de  naam van de planeet ‘West-Europa’.

De visie van de ware superieure Europese mensen is dat zij de eigenaren van de planeet zijn, daarom bezetten ze niet, voeren ze geen agressie oorlogen, plegen ze geen oorlogsmisdaden, ze verdedigen alleen hun eigendom. De vitale belangen en nationale veiligheid van de E.U./U.S. omvat de hele planeet!

– Zolang de Europese kolonialisten en Amerikaanse imperialisten (hebben nog steeds ongeveer 40 Anschluss ),niet vervolgd worden door een Nurenberg-achtige rechtbank voor oorlogsmisdaden, misdaden tegen de menselijkheid en genocide, leven de mensen van andere continenten onder een wrede dictatuur van de ware  ubermenschen,  West-Europa en veroveraas in andere continenten V.S.!….

-Er bestaan ook veel  verborgen, illegalen gevangenissen in Oost-Europa en bij bondgenoten in het Midden-Oosten waar burgers zonder rechten gemarteld worden en ook een nazi-achtig concentratiekamp sinds eind 2001 op Anschluss Guantanamo Bay, Cuba voor gedeporteerde moslim ….!!!!

-ICC is een partijdige rechtbank die ten dienst staat van de misdadige belangen van de westerse wrede werelddictatuur(NAVO),   om de mogelijke misdaden van de echte untermenschen te vervolgen.

Het is een schande voor België om onderdak aan een wrede terreur organisatie NAVO te geven. Sommige leden van NAVO hebben een genocidair Koloniaal verleden en talrijke INVASIES ,illegale agressieoorlogen met massavernietigingswapens gevoerd  en nog steeds niet vervolgd geweest!

De inheemse bevolking van anderen continenten wachten nog steeds op gerechtigheid, rechtvaardigheid en op een substantieel schade vergoeding.

Aan de V.S.A. en de Europese Unie:

Miljarden mensen wachten op juridische, sociale

en culturele gerechtigheid!

Kom voor een Neurenberg-achtige internationaal rechtbank

Geef de misdaden toe, vraag vergeving en betaal

je schulden terug aan de mensheid, de weelde

waarin we leven is gestolen eigendom!!

Geef speciale aandacht aan de overlevenden van

de genocide die jullie gepleegd hebben op de

inheemse bevolkingen. Ze werden bestolen van

hun wereld, land, cultuur, vrijheid en leven nog

steeds onder het juk van onderdrukking!

FROM WOUNDED KNEE TO SYRIA – Zoltán Grossman (evergreen.edu)

https://www.dewereldmorgen.be/artikel/2023/02/28/britse-rijk-doodde-165-miljoen-indiers-op-40-jaar-het-kolonialisme-inspireerde-het-fascisme/

https://www.dewereldmorgen.be/artikel/2023/03/18/19-maart-2003-20-jaar-geleden-begon-de-illegale-invasie-van-irak/

Mark Curtis “Web of Deceit:The britain’s real role in the world”

David Icke; hier is de speech die ‘verboden’ werd!

https://en.wikipedia.org/wiki/Leonard_Peltier

Atilio Boron: “De oorlog tussen Oekraïne en Rusland is gecreëerd in Amerikaanse denktank” – DeWereldMorgen.beDeWereldMorgen.be

Eindelijk gerechtigheid voor vermoorde priesters in Guatemala? – DeWereldMorgen.beDeWereldMorgen.be

film over slavernij in de V.S.:”Birth of a Nation” van Nate Parker

How Britain Stole Hong Kong and Forced China to Buy Heroin – YouTube

boeken:

Nicolas Davies “Blood on our hands. The American invasion and destruction of Irak.

Eric Zuesse “Iraq war:The truth”

Jeremy Scahill ‘Blackwater,The rise of the world’s most powerful mercenary army”

-Ross Caputi & Donna Mulhearn&Richard Hil  ” The sacking of fallujah, A people’s History”

zie film over seksueel misbruik van vrouwen van Oost-Europa in Bosnië met steun en goedkeuring van de V.S. en V.N troepen!
Film ‘The whistleblower’ van Larysa Kondracki.

Daniele Ganser ‘NATO’s secret’s armies:Operaton Gladio and terrorisme in western Europe’

-‘Les guerres illégales de L’OTAN:Une chronique de Cuba a la Syrie”

Adam Hochschild “De geest van koning Leopold II en de plundering van de Congo”

-John Pilger “The new rulers of the world”

Ewald Vanvugt “Roofstaat:wat ieder Nederlander moet weten”
-“Roofstaat compact: De zeven grofste misdaden van Nederland overzee”
-“Wettig opium 350 jaar Nederlandse opiumhandel in de Indische Archipel”
-“De verovering van Bali’
-“De val van Bali”
-Vijay Prashad “Imperialisme voor beginners.De CIA,haar coups en haar politieke moorden”
Gordon Thomas “Geheime oorlogen:een onthullend beeld van honderd jaar Britse geheime dienst”

https://www.investigaction.net/fr/pourquoi-les-etats-unis-ont-besoin-de-la-guerre/

https://www.dewereldmorgen.be/artikel/2023/02/13/in-het-spoor-van-fanon-eerherstel-voor-de-haitiaanse-revolutie/

Central America wars, 1980s (peacehistory-usfp.org)

DVD Michael Moore ‘Capitalism:a love story”

Invasie door koloniaal Europa in de rest van wereld – DeWereldMorgen.beDeWereldMorgen.be                                                                                                                                                                                ICC ten dienste van het ware superieure volk – DeWereldMorgen.beDeWereldMorgen.be

Bevrijding van koloniaal Europa – DeWereldMorgen.beDeWereldMorgen.be

Neurenberg tribunaal ten dienste van wrede wereldoverheersers

HAWAII BEZET DOOR DE AMERIKAANSE OVERHEERSER

Koloniaal Europa nog steeds negationistisch en racistisch

https://www.dewereldmorgen.be/community/free-guantanamo-illegale-gevangenis-in-bezet-gebied/                                                          https://www.dewereldmorgen.be/community/deportatie-van-de-inwoners-van-diego-garcia-door-de-britse-koloniale-overheersers/

-film Oliver Stone “Ukraine on fire”(2016)                                                  Ukraine on fire-Oliver Stone – Bing video

VS schuldig aan totale ecocide in Irak – DeWereldMorgen.beDeWereldMorgen.be

Benjamin Fulford: Moord op Abe en opblazen Georgia Guidestones zijn “grote stap” in “wereldwijde veldtocht” die “grote gevolgen zal hebben”

Gitmo Detainees Held at Former CIA-run Camp Should Get Reduced Sentences, Lawyers Say – Global ResearchGlobal Research – Centre for Research on Globalization

Vermoordden Britse elitesoldaten onschuldige burgers in Afghanistan? (msn.com)

Koloniale Conferentie van Berlijn (1884-1885) – De verdeling van Afrika

The Dark Truth about Blackwater

Analysis: Blackwater Mercenaries: NATO’s secret weapon in Ukraine war

steunen

Steun voor een nieuwe website

We hebben uw hulp nodig voor een essentiële opfrissing van de website. Om die interactiever, sneller en gebruiksvriendelijker te maken hebben we 30.000 euro nodig. Elke bijdrage, groot of klein, helpt. Met uw donatie ondersteunt u onafhankelijke journalistiek die de verhalen blijft brengen die er echt toe doen. Laat uw hart spreken.

Creative Commons

take down
the paywall
steun ons nu!