De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

De sterkte van de onzin.

De sterkte van de onzin.

dinsdag 3 april 2012 20:48
Spread the love

Wie heeft vandaag zich zitten opjagen over Steven Vanackere, zoniet eens hier lezen: http://www.hln.be/hln/nl/957/Belgie/article/detail/1418310/2012/04/03/Belastingdruk-zal-nog-jaren-hoog-blijven.dhtml

“Wie klaagt over een te hoog overheidsbeslag, vergeet soms welke diensten daartegenover staan. In de Scandinavische landen is het overheidsbeslag nog hoger, maar volgens internationale rapporten leven daar wel de gelukkigste mensen ter wereld”, zegt de CD&V-vicepremier.”

Ok, onze sociale zekerheid is verre van niet hetzelfde als in de scandinavische landen en hun geld wordt niet verbrast aan afbetalingen aan de “financiële markten” of de banken beter gezegd. Terwijl wij totaal niks voor al dat geld in de plaats krijgen. Steven Vanackere is een leugenaar en manipulatieve eikel.

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!