De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

De Standaard keurt terroristische aanslagen goed

donderdag 12 januari 2012 17:07
Spread the love

“Aanslagen zijn zoveel effectiever”

Op blz.25 van de krant van 12 januari staat een artikel van de journalist buitenlandredactie Steve De Foer waar hij de aanslag tegen burgers in Teheran goedkeurt.
De aanslag in Teheran was een aanslag tegen burgers en dus een terroristische aanslag waarin minstens 2 burgers gedood en één burger zwaargewond werd.
Een terroristische aanslag goedkeuren in de hoofdstad van een land met een rijk verleden en dat in tegenstelling tot de VSA en Europa in honderden jaren geen ander land heeft aangevallen, is een misdadige partijdigheid.
Hiermee staat Steve De Foer achter een extreem gewelddadige ideologie, het Kolonialisme, waar de meesters van slaven ongestraft blijven omdat ze boven de wet staan en waar alleen de slaven de wet kunnen overtreden.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Iraanse_Volksmoedjahedien

 

Creative Commons

take down
the paywall
steun ons nu!