De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

De politieke Islam in volle actie… een blik achter de schermen.

De politieke Islam in volle actie… een blik achter de schermen.

woensdag 26 augustus 2015 18:40
Spread the love

Soms gebeurt er (InshaAllah) iets waardoor je kijk op sommige medemensen danig kan veranderen. 

Actiegroepen van minderheden die, zonder enige scrupule, de meerderheid van dit land en bij uitbreiding Europa en zelfs het “Westen” aanwijzen als lijdend aan islamofobie, racisme en discriminatie. 

Deze beschuldigingen verschijnen om de haverklap in de media tot vervelens toe. 
Je zal het maar doen om als minderheid een overgrote meerderheid van medemensen algemene verwijten toe te sturen.

Sommige politieke partijen, vooral uit linkse en groene hoek, verlenen bovendien graag hun steun aan dergelijke rebellerende organisaties waarvan iedereen er wel een paar zal kennen.

Maar soms komt er iets (ongewild of beter: inshaAllah) naar buiten dat de ware toedracht van dergelijke actiegroepen beter omschrijft.

Ik geef jullie hiervan graag een voorbeeld dat, in weinig omfloerste termen, meer duidelijkheid verschaft voor diegenen die nog andere illusies zouden koesteren.

_________________________________________________________________

Witte pseudo “anti-racisten” (lees: racisten in vermomming of “linkervleugel” racisten) willen hoofdzakelijk dat we elkaar allemaal omhelzen en “het met elkaar vinden” en dansen en “grapjes” maken, en dat terwijl ze proberen te bewijzen hoe “goed” zij zelf wel zijn omdat ze om kunnen gaan met “iedereen” ….
Ze zullen er alles aan doen om niet over geïnstitutionaliseerd racisme en seksisme te praten en ontkennen dat er een systematisch probleem bestaat of dat ze daarin enige verantwoordelijkheid zouden dragen…. Het enige wat voor hen belangrijk is dat is dat je vriendelijk bent voor hen en hen zichtbaar respect betoont in weerwil van de vuilnis die ze uitbraken met hun waardeloze memes (cultuur en waardepatronen) en hoe we in feite “allemaal van binnen dezelfde zijn”..
Deze mensen vormen een veel groter probleem, dan de recht toe recht aan nazi-racisten, want bij de pseudo’s is hun racisme en seksisme “respectvol” en “vriendelijk” maar verdomd achterbaks..
Ik spuug op hen.

_____________________________________________________________

Wordt dus wakker. 
Met de Islam is er niets mis.
Maar het gaat niet goed met een groot deel van de moslimgemeenschap.
En als moslim kan ik het weten.
Islam en politiek gaan nameijk niet samen.
Maar het is net die politieke Islam die de Islam gaat misbuiken als heilig middel voor een werelds doel: Macht verwerven.

http://community.dewereldmorgen.be/blog/ismailspada/2014/09/29/islam-of-islamisme-waarvoor-kiest-democratisch-europa

DeWereldMorgen slaagt er ondertussen in om mijn persoonlijke reactie op dit blog te censureren. 
Waar is men mee bezig? Het geeft stof tot nadenken.

DWM is daarmee niet veel beter dan Knack.be dat systematisch elke kritiek op de moslimgemeenschap vanuit die moslimgemeenschap verwijdert. 

Duidelijke kritiek vanuit uiterst-rechtse hoek wordt wel gepubliceerd als bewijs van een bestaande islamofobie, discriminatie en racisme? 

God weet wat de bedoelingen zijn.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!