De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

De plooier Hunter

De plooier Hunter

maandag 7 maart 2016 10:46
Spread the love

Op weg naar het grootste olieveld  ter wereld Saoedi-Arabië de S.A onder de arm een fiks strijkijzer met een wereldsnoer en kop stekker bij aankomst begint het in plug werk, Frans Duits, Amerikaans en Engels bij uitstek een politieke nichten taal.

Een diplomaat een zwaar gewicht  in voornamen, Franciscus, Cornelis, Gerardus, Maria, in taalbezuiniging zeg maar Frans. Zeer luchtig, leider willen worden van de sociaaldemocratie met stralen krans strijkt nu het binnenlandse trammelant op Soedische wijze.  

Een Hollands ventje met grond ideeën in zijn hoofd van de VVD ideeën, overeenstemming met  zijn aard handelt tegen beter weten in, veroorzaakt veel kwaad en naait menigeen zoals de VVD zijn zetels heeft behaald.  

Uitgebroken, op weg geduwd met de woorden; blijf paraat wij zullen je blijven gedogen, de breek tussen ons heeft ons niet geraakt de leiding is zeer vereerd. De wacht om je heen toont aan hoe belangrijk taal en je uitspraken zijn.

Niemand heeft vroeger iets van je gehoord geen nood, gooi alle waarheden overboord je failliete moraal is innerlijke kracht het hele kabinet denkt met je mee hoe te zorgen dat het volk je hoort.

Fouten en elke tegenstand omzetten in politieke moraal, komt het over Hollandse grenzen een diplomatie Hunter van hoger hand weet het te herkennen op diplomatieke wijze strijkt het de hele boel plat.

Honderdduizenden werden al platgestreken, duizenden zullen nog volgen de Hunter heeft het heet en legt uit dat zijn strijkbout leugens voor waarheden strijkt vertelt het volk dat het ventje uit Holland een goed geweten een  moraal van beter weten heeft.

De koloniale politiek van het huis Saoed een land waar letterlijk niets mag alleen geoliede strijkbouten strijken de hele dag, het ventje van Hollandse afkomst strijkt op dezelfde wijze.

take down
the paywall
steun ons nu!