De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

De opdracht: Schiet een Russisch vliegtuig, binnen 72 uur uit de lucht!

De opdracht: Schiet een Russisch vliegtuig, binnen 72 uur uit de lucht!

zondag 28 augustus 2016 12:54
Spread the loveDe opdracht: Schiet een Russisch vliegtuig, binnen 72 uur uit de lucht!

De order is gegeven: Amerikaanse troepen in Syrië hebben te horen gekregen om een  Russische JET binnen 72 uur neer te schieten en te beweren dat het een  “bedreiging vormde voor de Amerikaanse troepen” in Syrië. Volgens twee afzonderlijke bronnen binnen het Pentagon, lijkt het westen ongeduldig om een oorlog met Rusland te gaan voeren , zij zijn  begonnen de basis te leggen voor dit plan,  de afgelopen dagen, daar beweren ze al dat Syrische vliegtuigen te dicht bij stellingen bombarderen, bij het gebied waar de Amerikaanse strijdkrachten zich (illegaal) ophouden. Er zijn nu  publieke verklaringen van de VS dat het haar stellingen zal verdedigen “haar illegale praktijken  in Syrië.”

Deze  publieke verklaringen zijn geen waarschuwing voor Rusland, maar de verklaringen zijn de voorbode voor een oorlog met Rusland, propaganda? Of durven zij zover te gaan om dit plan uit te voeren?

Volgens bronnen die met” SuperStation95? sprak op voorwaarde van anonimiteit, is het  “consensus” denken binnen de VS is dat Rusland geen enkele actie tegen de VS of haar proxy krachten NATO zullen  ondernemen als een Russische jet wordt neergeschoten, uit angst voor een regelrechte oorlog. Analisten  zijn het niet eens met deze stelling.

 Deze “geheime diensten” kringen, zeggen het duidelijk de Verenigde Staten die in Syrië opereren  zonder toestemming van de Syrische regering en zonder mandaat van de Verenigde Naties. De “Intel” mensen geloven dat een bewuste “US shoot-down” van een Russische jet tot een reactie zal leiden, waarvoor de VS  niet bereid is n.l.:  de Syrische regering zal de Amerikaanse regering  48-72 uur de tijd te geven om al haar troepen uit Syrië  verwijderen, of een aanval met behulp van Rusland van het SAA (Syrian Arab Army)  zal het gevolg zijn.

In haar arrogantie, zullen de VS geen acht slaan  op de waarschuwing en nadat het ultimatum is verstreken, zullen zowel Russische en Syrische vliegtuigen  Amerikaanse troepen en hun “proxy-rebellen” uitwissen in een donderende blitzkrieg van luchtaanvallen.

Op dat moment zullen de VS de beslissing nemen om al dan niet te reageren en de totale oorlog uit te roepen!

De Russen hebben al gezegd te geloven dat Obama niet het lef heeft –  de hersenen – of aan het touwtje hangt van de “elite – schaduw regering” voor een gevecht, het Amerikaanse volk zal zich  verzetten tegen een (weer een andere) oorlog, omdat ze hun buik al vol hebben met de eindeloze oorlogen die de VS, afgelopen decennia gevoerd heeft , over ter wereld.  Het is een riskante gok voor de Russen. Het is een nog riskanter gok voor de Verenigde Staten.

In aanvulling op het gevaar  in Syrië, is er de Oekraïense affaire, de afgelopen  weken is er een troepenopbouw geweest. Rusland heeft nu  40.000 troepen gestationeerd op de Krim / Oekraïense grens en nog eens 30.000 troepen aan  de grens met Letland in de Baltische staten. Als er oorlog komt tussen de VS en Rusland , zal het beginnen in Syrië, maar het zal niet worden beperkt tot Syrië alleen. Europa zal worden geconfronteerd met een oorlog. De NATO is ook al in voorbereiding op deze komende oorlog, sinds Juli, dit jaar, is er een troepenopbouw van de NATO, in Polen, Roemenië en de Baltische staten. Als je naar deze landen gaat, zie je de impact van de oorlogsvoorbereiding!

Misschien is dit de reden waarom de Duitse regering , haar burgers vertelde onmiddellijk te beginnen  voedsel en water te “hamsteren”, “in het geval van een incident dat ons bestaan bedreigt.” De regering adviseert de  Duitse bevolking een minimum van tien dagen voedsel en water voor elke persoon in hun huis te hebben, in geval van “onvoorziene omstandigheden”.:

Unheimlich- Merkel zegt wees voorbereid op oorlog

http://www.metronieuws.nl/lezerscolumn/sonjavandenende/actueel/2016/08/unheimlich-merkel-zegt-wees-voorbereid-op-oorlog

Gisteren was het dan eindelijk in het nieuws, ARD, ZDF etc., niet als hoofd item, maar gepresenteerd als een “bijzaak” nieuws item: Duitsland adviseert haar burgers een voorraad aan te leggen voor in ieder geval 10 dagen, water, meel en houdbaar voedsel. Nu dat doe je natuurlijk als regering niet zomaar!

De achterliggende gedachte is dat de “oorlog “die nog moet gaan komen en al deels begonnen is, nu zijn hoogtepunt gaat bereiken. Ik schat in, september of oktober. Dan zullen we, volgens vooraanstaande economen, een “beurscrash”beleven die zijn weerga niet kent. Natuurlijk zal het kapitalisme ineenstorten als een kaartenhuis en anarchie en geweld uitbreken! Tel daarbij op de al bestaande oorlogen die de VS en de EU/NATO voeren in Syrië, Irak, Afghanistan, Jemen, Libië, de coup pogingen in Zuid-Amerika, denk aan: Brazilië, Venezuela. En als klap op de vuurpijl het slepende conflict, waar de media erg stil over is: De Zuidzee crisis: China en de VS hebben daar een hoogoplopend conflict over delen van de Chinese zee, oorlogsschepen zijn al gestationeerd van/aan beide kanten! Daarbij de talloze vluchtelingen in Europa en het “doem”scenario is compleet. IS is in Europa, dat weten we maar al te goed, de laatste maanden! Ook een groot gevaar is de “Cyber”oorlog, die zomaar vliegvelden, watervoorraden, etc., kan platleggen!

Zover is het dus gekomen, met die “gekken”die onze landen regeren, ja ik noem ze “gekken”, want je moet totaal de weg kwijt zijn als je dit allemaal doet of meewerkt met wat ik de “schaduw”regering van de banken en industriëlen noem. Onlangs was het nog in een Duitse documentaire: Er bestaat een vereniging/organisatie van 30 mannen, die zichzelf de “Round Table” noemen en de grootste lobbyisten in Brussel/EU zijn, zij beslissen alles en ook werkelijk alles, want de politiek is slechts een gereedschap, die zij te pas en onpas gebruiken om hun wil op te leggen. Bij deze “Round Table”horen o.a. de CEO’s van Shell, AkzoNobel en Unilever.

Dus ook Nederlanders, begin vast met het “Doomsday Preppen”, zoals de Amerikanen dat noemen.

Lijst:
Minstens 30 liter water
Meel
Suiker
Ingeblikt voedsel
Gedroogd voedsel en
Contant geld, daar de Beurs instort en het “nep”geld weg zal zijn!

Dus concluderend kun je zeggen dat de mensheid zich echt zorgen moet maken, als deze “Madmen” doorgaan op de ingeslagen weg en ons in het verderf storten. Wees niet lui en sta op en doe iets tegen deze idioterie die ook U en Uw kinderen raakt, financieel of anders!

Niemand neemt of nam de zin  van deze waarschuwing serieus. Met de huidige nieuwe informatie van de Amerikaanse inlichtingendiensten, waarschuwing van Duitsland naar haar bevolking en de escalatie van de oorlog in van Turkije in Syrië,  maakt het nu veel zin. De Duitsers zijn misschien toch bang  platgewalst te worden door het Russische leger of een cyberaanval, of erger een “bom”.

De klok  is begonnen te tikken. We zullen (ongeveer)   binnen  72 uur  weten of dit, god verhoedde, werkelijkheid wordt  in Syrië en de wereld in een totale oorlog zal voeren.

Dit verhaal zal worden bijgewerkt indien en wanneer aanvullende informatie beschikbaar komt.!

Afbeeldingsresultaat voor war in Syria by the US

(van de originele bronnen:

EDITOR’S NOTE:  When we came into possession of this information, then confirmed it with a second source, we had two choices:

1) Publish it

2) Not Publish it

We chose to publish it because we want the public to know there are “interests” with influence in government, who are actively seeking war with Russia.  There’s a lot of money to be made in a big war, and a lot of scores to settle around the world.  Most of all, there’s a lot of DEBT to be done-away-with as a result of a catastrophic war. Since the USA is the most debt-ridden nation in the history of human existence, it is in our interest to have our debt done-away with.  

These realities have apparently coalesced into a disastrous plan to intentionally start a war with Russia.  We believe it is important for the American people to know – in advance – what is about to take place is not a random act . . . it is planned.  It is malevolent.  It is wrong and we are being the bad guys.

We also chose to publish this information because we resent our forces being used as canon fodder for someone else’s agenda.  We don’t have a military to start wars or to sacrifice on an altar of debt relief. Our troops ought not be betrayed to their deaths like this by people looking to cash-in on war, or be rid of debt.

In the end, it may come to pass that this plan is abandoned because word of it has now leaked to the public.  If that happens, then perhaps war will be averted.  It is our hope to avert a war.)

Bronnen zijn vaak niet te controleren, maar deze bronnen zijn gecontroleerd, door 2 onafhankelijke “sites”…we zullen gewoon afwachten. Mijn intentie is niet bangmakerij of dat mensen dit artikel voor de waarheid aanzien, het is een suggestie, gebaseerd op bronnen, zoals er vele bronnen zijn.. We wachten af de komende dagen!

Bronnen:

https://friendsofsyria.wordpress.com/2016/08/26/the-order-has-been-given-shoot-down-russian-jet-within-72-hours/

https://www.superstation95.com/index.php/world/1870

https://freesuriyah.wordpress.com/2016/08/28/de-opdracht-schiet-een-russisch-vliegtuig-binnen-72-uur-uit-de-lucht/

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!