De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

De mens, mijn soortgenoot.

De mens, mijn soortgenoot.

woensdag 22 februari 2012 09:54
Spread the love

Deze keer een post voor mijn waarde soortgenoten. Mijn egocentrische en geindoctrineerde soortgenoten. De echte schapen onder alle rassen. Is de grootste vraag die u zichzelf stelt, wat u gaat eten vanavond? Bent u iemand die politiek te moeilijk vind om te volgen? Vindt u het fijner om een voetbal match te volgen? Vind u het fijner om een bende achter een bal te zien lopen, het liefst zo hersendood mogelijk?
Gelieve zich aan te melden voor een “behandeling” in kamp Dachau. Het is door jullie achterlijkheid en ignorantie tegenover anderen dat mee aan de basis ligt aan de miserie die zo hoog is in ons land en in alle andere landen op deze planeet. Jullie gemis aan hersencellen en het gemis om meer waard te zijn dan een lopende voortplantingsorgaan, waardekraan en productie “resource” is schrijnend te noemen. In zake van economische waarde doen jullie het goed, Belgen zijn geen luie mensen, maar daar buitenuit hebben jullie geen enkele waarde! Er zijn mss 15% van de bevolking die nadenken over de dingen die rondom hen gebeuren, de rest loopt zoals een hamster in een wieltje mee met de rest zonder 2 minuten na te denken. Vinden jullie ook niet dat het normaal is dat die varkens van de overheid en banken jullie zoveel mogelijk uitzuigen? Jullie laten deze parasieten toch maar doen he? Zijn te lui om er iets aan te doen, maar wel op jullie borst slaan als jullie een nieuwe auto kopen… Ik ben van mening dat we beter 9/10 de van de mensheid kunnen vernietigen, opnieuw beginnen en de mens van het begin kunnen mensen aanleren om ze te laten nadenken over dingen rondom hen, want jullie zijn gewoon een schande voor jullie eigen ras en kunnen niet onder intelligente dieren gerekent worden. Wat zijn jullie eigenlijk verschillend met de oermens? Deze vonden het ook fijn om met de speer te werpen die een ander, een slimmer mens, heeft uitgevonden om de jacht te vergemakkelijken. Jullie gebruiken ook dingen die deze andere persoon heeft uitgevonden en hebben dan nog eens het lef om fier te zijn over jullie falen om ook maar iets van waarde toe te voegen buiten jullie productieve waarde. En jullie willen echte democratie? Lol! Serieus? Jullie schapen moeten volledig leeggeperst worden voor jullie eindelijk beginnen te realiseren dat jullie moeten gaan nadenken en buiten de huidige structuren gaan moeten denken. Er zal nooit iets veranderen voor het goede als jullie inside of the box willen mee besturen door uw stem te laten horen. De overheid moet maar 1 gebouw met een paar mensen in laten zakken om jullie mee te krijgen waar ze jullie willen, wtc iemand? Dus wat meerwaarde heeft jullie stem eigenlijk? Geen.

Ah dit heeft goed gedaan. Had mijn frustratie over jullie al langer moeten neerschrijven.

take down
the paywall
steun ons nu!