De groei

De groei

dinsdag 6 september 2016 12:19

In belang van Nederland. Wie is dat? Nederlanders zijn nooit hoog gekomen nog steeds wordt het volk onderdrukt in belang van Nederland. Vader Nederland, krijgsheer met speer, veel graven om van te dromen.

 Een prinsje hier een prinsesje daar een juffertje uit de politieke bijstand. onder het paleis een tombe waar geheime gesprekken worden gehouden. Op het Oranje schild in modern Hollands, Ik heb u lief, ik ben uw Vaderland.

 De familie rijdt regelmatig op vier wielen, van alles vrijgesteld bij het vast rijden worden ze weer vlot getrokken om milieu vriendelijk te gaan jagen, vooruitzichten in overvloed zij verslobberen veel geld.  

Nederland moet groeien dat is voorbehouden aan hen die de armen hebben verraden zo rijk dat het hele Vaderland verzuipt in allerlei slechte eigenschappen de golven die opgeworpen worden groeien uit  tot stortbaden  

De groei gaat bij de juiste temperatuur, de gouden koets voor een miljoen als het effen kan, een boot als een draak, olie- en gasvelden  knikkers voor een paar miljard. Veel personeel, veel koffers en heel veel af stoffers, het groeiplan.  

In het huis van Oranje is geen vuiltje aan de lucht ze werken daar keihard en braaf het straalt ervan af, diep gelukkig, geen lachje te veel. Het volk staat aan de krijtlijn tanden stukgebeten op het afzetkoord, eenieder gemodelleerd tot Oranjeslaaf.

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!