De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

De gogo’s steunen klanten en personeel van Carrefour

De gogo’s steunen klanten en personeel van Carrefour

donderdag 11 maart 2010 08:26
Spread the love

De gogo’s -kleine monstertjes waar Carrefour van af wil- zijn na overleg tot de consensus gekomen dat ze in hetzelfde bootje zitten als de klanten en het personeel van de met sluiting bedreigde Carrefour vestigingen.

De gogo’s die door Carrefour voor een schamele twintig euro van de hand worden gedaan, beseffen maar al te goed wat het is om ongewenst te zijn bij Carrefour. Daarom sympathiseren ze met de klanten en het personeel van de bedreigde vestigingen die een gelijkaardige boodschap krijgen van de winkelketen.

Eén radicale gogo is in ademstaking gegaan en is van plan om dit vol te houden tot Carrefour tot het inzicht komt dat ze pas echt in slechte papieren zullen zitten zonder hun personeel en klanten.

Zal Carrefour deze solidaire gogo laten stikken?

Steun deze gogo:

http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=352772034262

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!