De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

“De Fred ligt in mijn bed” in het EAT

“De Fred ligt in mijn bed” in het EAT

zaterdag 17 september 2011 08:19
Spread the love

Momenteel loopt in het Echt Antwaarps teater het eerste nieuwe stuk van het nieuwe theaterseizoen. De Fred ligt in mijn bed. Een hilarisch stuk met een geweldige Sven De Ridder in de rol van “halve homo”, “halve hetero”.

Het verhaal :  Koen en Michelle zijn 10 jaar getrouwd. In een eerlijk gesprek vertelt Koen dat hij verliefd is geworden op een andere vrouw. Ze besluiten een einde te maken aan hun huwelijk maar Michelle eist dat hij een vervanger voor haar zoekt. Hij gaat dus naarstig op zoek naar een “goeie man voor zijn vrouw”.

Uiteraard moeten we u er niet bij vertellen dat het verhaal een totaal andere kant uitgaat dan verwacht. Het is een komisch stuk dat geregeld een lach opwekt in de zaal.  Verdere hoofdrollen zijn er voor Aaron Wade, Vicky Florus en Ann Van Mechelen en Brik Van Dyck.

Speelt van 2 september tot 23 oktober

www.echtantwaarpsteater.be

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!