De door Assange en Snowden gelekte berichten zijn nog maar het topje van de ijsberg
Wesley Clark, Marteling, Assange, Snowden -

De door Assange en Snowden gelekte berichten zijn nog maar het topje van de ijsberg

woensdag 17 juli 2013 00:20

De werkelijkheid ervan wat het Pentagon in Europa allemaal uitvreet is vele malen erger dan de meeste mensen in staat zijn om te begrijpen of willen geloven.

Er worden in het Europa van nu, wel degelijk volstrekt onschuldige mensen, ontvoert, voor een deel uit hun eigen huis gesleurd en vervolgens op diverse locaties gemarteld.

Overview – links to other blogshttp://folter-und-mord.blogspot.com/Folter und Mord begangen von Wes ClarkEnglish blog no.1http://torture-and-murder-by-wes-clark.blogspot.com/English blog no. 2http://murderbywesclark.blogspot.com/English blog no. 3http://wesclark-liar-torturer-murderer.blogspot.nl/ German bloghttp://folterundmord-wesclark.blogspot.com/Dutch / Holländischer/ Nederlandse Bloghttp://marteling-en-moord-door wesleyclark.blogspot.com/French Blog no 1 (vrij nieuw en met veel taalfouten, sorry daarvoor)La torture organisée par Wesley Clarkhttp://comportement-criminel-du-pentagone.blogspot.nl/Beste lezers van mijn blog, het Duits is mijn moedertaal, ik ben opgegroeid in een omgeving van Duitsland waar het in de jaren 70 stikte van de Amerikanen dus Engels is eveneens geen probleem. Verder woon ik al jaren in Nederland dus ook het Nederlands is op een niveau van een native speaker. Mijn Frans is echter vooral schriftelijk niet al te best. Ik heb de franstalige blog dan ook vooral gedaan met behulp van Google translate. Ik weet van andere talen dat het klakkeloos overnemen van teksten van Google translate tot hilarische fouten en rare tekstkronkels kan lijden. Dat zou mij in het Frans nog niet eens persé opvallen. Dat staat natuurlijk niet al te best, in een tekst die over heel serieuze zaken gaat zoals het criminele martelen van iemand in meerdere landen van Europa.Dus ik wil vooral de mensen in Belgie vriendelijk vragen om mij attent te maken op taalfouten die u opvallen op de franstalige blog. De meeste Belgen beheersen 3 of 4 talen perfect dus de kans is groot dat u onmiddelijk allerlei taalfouten gaan opvallen en mocht dat zo zijn dan zou ik heel erg blij zijn indien u mij per e-mail een verbetering ervan toestuurt. Bij voorbaat hartelijk dank voor de moeite.es.komes(at)versatel.nl

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!