De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

De Comedy Compagnie presenteert Een Raar  Koppel !

De Comedy Compagnie presenteert Een Raar Koppel !

donderdag 8 april 2010 18:06
Spread the love

‘Een Raar Koppel’ is een heerlijk, zorgeloze komedie. Het appartement van de gescheiden Oscar (Dirk Lavrysen) is elke week de verzamelplaats van een groep vrienden die bij elkaar komen om te pokeren. Als Felix (Carry Goosens) ook gaat scheiden en diep in de put zit, nodigt Oscar hem zonder aarzelen uit om een tijdje bij hem te komen intrekken. Grotere tegenpolen zijn echter niet denkbaar met een rommelige Oscar en een neurotische Felix. Bovendien heeft Oscar zijn zinnen gezet op twee jonge, Hollandse zussen… Kortom, alle ingrediënten voor een heerlijk, onbezorgd avondje in het theater.

Het is nog maar een kleine anderhalf jaar geleden dat De Komedie Compagnie werd opgericht door artistiek leider Dirk Van Vooren. Verschillende voorstellingen passeerden de revue: ‘Zwijg Kleine!’, ‘Verkeerd Verbonden’ en onlangs nog de communautaire komedie ‘Au Bouillon Belge’ van de hand van Walter van den Broeck.
 

Praktische informatie

Auteur: Neil Simon
Regie : Jan Verbist
Styling: Griet Van Landeghem
Decor: Ercola
Vertaling : Walter Van den Broeck

Cast: Carry Goossens, Dirk Lavrysen, Dirk Van Vooren, Britt Van der Borght, Peter Bulckaen, Saskia Debaere, Dirk Bosschaert en Erik Van Herreweghe.

Data: vanaf 5 maart 2010 tot en met 25 april 2010.
Locatie: Zaal Elckerlyc – Frankrijklei 85-87 te Antwerpen.

Tickets: www.dekomediecompagnie.be – 070 25 20 20 – Ticketbalie Media Markt De Keyserlei 58-60 – prijzen vanaf 17,50 euro exclusief reservatiekosten
 

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!