De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

De ‘Spaak in het Wiel’ uitreiking…
Tijdingen -

De ‘Spaak in het Wiel’ uitreiking…

vrijdag 3 juni 2011 19:31
Spread the love

De verroeste spaak gaat naar de heraanleg van de Schermplantenstraat.

De zilveren Spaak gaat dit jaar naar het initiatief van het Sociaal Huis om publieke fietspompen ter beschikking te stellen aan de ontmoetingscentra.

Tenslotte de gouden Spaak: de energieke inspanningen op van het departement onderwijs van het stadsbestuur van Oostende.  Op een systematische manier wordt de fietsvaardigheid – en kennis van jongeren verhoogd.

Bij de 14e  uitreiking van de spaken in het kader van de actie ‘Spaak in ’t Wiel’,  merken de initiatiefnemers dat het initiatief goed opgevolgd wordt. Gewetensvol probeert de werkgroep Fietseling alle genomineerden te wikken en te wegen. Met de keuze van de Gouden Spaak dit jaar willen ze ook andere actoren aansporen om na te denken over initiatieven en realisaties die kunnen bijdragen tot een veiliger en comfortabelere leven van fietsers. Ze hopen dat in de toekomst ook andere instanties inspanningen doen: aannemers, bedrijven, handelaars, scholen, … En vooral, vragen ze: “laat het ons weten”: www.fietselingoostende.be.
 

take down
the paywall
steun ons nu!