De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

CULTUURRAAD OOSTENDE lanceert oproep naar nieuwe illustratie / foto voor het mededelingenblad
Tijdingen, Cultuurraad Oostende -

CULTUURRAAD OOSTENDE lanceert oproep naar nieuwe illustratie / foto voor het mededelingenblad

maandag 13 juni 2011 20:03
Spread the love

Zo (zie bijgaande illustratie) ziet het mededelingenblad van de Oostendse Cultuurraad er momenteel uit. Voor de tweede maal wordt er bij de start van het nieuw werkjaar gezocht naar een nieuwe foto, illustratie, schets,… om de voorpagina te sieren. Vandaar dat de Cultuurraad een oproep doet naar iedereen die geïnteresseerd is om een kunstje van zichzelf op de voorpagina te laten publiceren. De enige voorwaarde moet uiteraard zijn dat het iets met Oostende te maken heeft. Alle voorstellen in grijstinten moeten ingediend zijn ten laatste op 31 augustus 2011 via mail naar pascale.huart@oostende.be of cultuurraad@oostende.be. In september wordt de keuze gemaakt door een jury en vanaf oktober start het mededelingenblad met de nieuwe voorpagina. Aan deze oproep is geen prijs verbonden maar staat de naam van de illustrator 1 jaar op de voorpagina vermeld.
Voor vragen en inlichtingen kunt u mailen naar bovenstaande adressen of telefonisch contact opnemen met Pascale Huart .
Cultuurraad Oostende, Adm. Secretaris Pascale Huart, Leffingestraat 85, 8400 Oostende, pascale.huart@oostende.be, 059/50.99.72 of 059/56.20.16

take down
the paywall
steun ons nu!