De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Culinaire wandeling in Antwerpen

Culinaire wandeling in Antwerpen

woensdag 18 januari 2017 17:58
Spread the love

Heb je zin om ’t Stad eens op een bijzondere manier te ontdekken, dan is een culinaire wandeling in Antwerpen zeker iets voor jou! Het is niet verwonderlijk dat deze hier vaak worden georganiseerd. De stad wordt gezien als de Vlaamse culinaire hoofdstad. Naast het uitgebreide restaurantaanbod heeft de stad ook een aantal lekkere streekproducten in de aanbieding. Denk maar aan het Bollekes bier van De Koninck en de wereldberoemde Antwerpse handjes.

Dankzij deze culinaire wandelingen kom je heel wat te weten over de culinaire geschiedenis van Antwerpen. Je bezoekt zorgvuldig geselecteerde restaurants, waar je kan genieten van overheerlijke gerechten. Maar dat is niet alles! De gids laat je ook belangrijke bezienswaardigheden zien, wat de wandeling uitermate geschikt maakt voor mensen die de stad niet goed kennen. Maar ook wie Antwerpen wél een beetje kent, wordt verrast. Met andere woorden: cultuur gecombineerd met gastronomie, dát is een culinaire wandeling in Antwerpen!

take down
the paywall
steun ons nu!