De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Covid-19: Was ik nu dubbel of driedubbel gesjost?

woensdag 27 oktober 2021 20:28
Spread the love

Met de oprukkende vaccinatiedwang kan je het al eens vergeten. Was je nu dubbel of driedubbel gesjost? Zulks is niet meer dan menselijk. Er gebeurt elke dag zoveel en als je dan nog eens gewetensvol alle informatie wilt bijhouden, ja dan ontgaat je al eens wat.

Maar troost U, daar komt binnenkort een eind aan. Een geweldige app zal U eraan herinneren wanneer het tijd is om je nieuwe shot te gaan halen. Ongeacht de hoeveelste het is. Want terwijl U zich de vraag stelde of je nu al dan niet reeds je derde dosis kreeg, hebben onze Voorzienige Leiders al een vierde batch klaarliggen. Slaap dus maar op beide oren.

Dat de opeenvolgende vaccinatiecyclussen fundamenteel het falen van datzelfde goedje bewijzen, doet niets ter zaken. Het mag gewoon niet gezegd worden. “Het vaccin voorkomt in alle geval ernstige ziekte en voortijdige ziekenhuisopname,” hoor je dan. Ja, ja. Maar transparante cijfers over die ziekenhuisopnames worden niet zou snel gegeven. Als ze al worden bijgehouden. Men zou bijna kunnen gaan denken dat we gesjost worden.

Dubbel of driedubbel dus? Wat maakt het uit. In realiteit wordt je op alle mogelijke manieren en op alle vlakken genaaid, dat is nu eenmaal het lot van de burger. In alle democratieën, zou ik zeggen en inzonderheid in die variant genaamd de tirannie of zo je wil: de technocratische tirannie.

Persoonlijk prefereer ik om het gewoon fascisme te noemen. Niet verwijzend naar die zekere periode uit de vorige eeuw waarin extatische figuren vreemde en groteske armbewegingen maakten, maar gewoon refererend naar het machtscentrum, de fasces oftewel de roedebundel.

Toegegeven het historische fascisme wist als geen ander van in het begin uit te blinken in bruut bendegedrag en het huidige fascisme laat zich vooralsnog niet als dusdanig kennen, maar dat is volgens mij maar een kwestie van tijd. Onder het streven naar de ultieme macht ligt namelijk altijd de gekrenkte ziel en de gekrenkte ziel is zo sterk dat ze zich vroeg of laat ook altijd zal manifesteren. Al was het maar natuurlijk omdat ze gekrenkt is. Het is m.a.w. haar intrinsieke logica.

En met de voortschrijdende zwanenzang van de Big Pharmalobby die koste wat het kost, haar product in de man/vrouw/kind/x wenst te brengen, gaat men trouwens vandaag ook zover dat, althans in de VS, het niet meer uitmaakt welke van de verschillende merken en types je voorheen reeds kreeg ingespoten. Je kan, mag, neen: moet er nu naar hartenlust gaan mixen! Laat je dus maar gaan, beste mensen.
In een vorig artikel (https://www.dewereldmorgen.be/community/de-mens-als-middel-voor-een-doel/) zei ik zei het reeds, het maakt allemaal niets uit: een vaccin is gelijk elk ander vaccin: datgene wat in het lichaam wordt gespoten ongeacht wat er inzit. Dus: laat je volspuiten beste mensen, en doe het nu.

Het is veilig en effectief. En als het wat minder zou werken, dan is dat omdat je er gewoonweg niet genoeg van in je lijf hebt zitten. Het heeft dus gewoon te maken met de hoeveelheid.

Trek je niets aan van die enkelingen in Israël die een forum hebben opgericht waar ze hun beklag doen over de gevolgen van die spuiten.

https://rumble.com/vn212d-the-testimonies-project-the-movie.html?fbclid=IwAR2VERKwOvTHWe5d8C64KCbpAC1Ur67elhdyHMG28-xrFjr1cl0wCeVp6vU

Kleinzerige zageventen, misnoegde Calimero’s, neen, het is nooit goed genoeg voor hen. Ze krijgen dan eens iets voor niets. Zoveel ondankbaarheid jegens de Voorzienige Leiders, hoe durven ze eigenlijk. Wat moeten die arme zwartjes in Afrika daar van zeggen? Die hebben nog geeneens een eerste spuit gekregen, die arme drommels. Neen, neen, dat platform moet dringend gecensureerd worden.

Ondertussen wordt hier het falen van de ‘vaccins’ ook nog toegeschreven aan hen die het niet hebben gebruikt. Het is een hersentwister, zoals alles wat rond dat covid-verhaal gesponnen wordt. En hoe langer het duurt hoe meer de complotgekkies gelijk krijgen: dit gaat niet om de volksgezondheid. Dit gaat om controle, macht en geld.

En later, veel later, zullen we ons weer kunnen afvragen hoe het zover is kunnen komen.

 

 

Creative Commons

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!