De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Corona und kein Ende

Corona und kein Ende

zondag 29 maart 2020 03:56
Spread the love

De laatste weken worden gedomineerd door een virus uit China. Ten gevolge van de werelwijde “hoe red ik mijn gezicht”-werkwijze zijn er ondertussen al hopen zieken en doden. Over de excessen van de Vlaamse en Belgische Federale Potentaten heb ik intussen al enkele artikelen gezet op mijn WordPress-site   Het heeft lang geduurd voor ik nog wat gepost heb omdat het toch steeds meer van hetzelfde was/is. Maar de activiteiten van degene die het zouden moeten kennen en kunnen ivm de Covid-19 noopten mij om mijn toetsenbord nog maar eens in de vitriool te soppen.

Onderzoek (WorldPop -Southampton University) heeft uitgewezen dat tussen de moment dat die chines oogarts een nieuw virus vermoedde en de dag dat zijn overheid ermee naar buiten kwam, er reeds 60.000 passagiers rechtstreeks en/of onrechtstreeks mee rondgereisd hebben. Of hoe ge door te zwijgen een pandemie creërt.

Greets,

Lijfeigene

Creative Commons

take down
the paywall
steun ons nu!