De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Corona, het blijft duren…

Corona, het blijft duren…

maandag 25 mei 2020 06:45
Spread the love

Met meer tamtam dan wat anders heeft deze kunstmatige regering nog maar eens een versoepeling van de “maatregelen” afgekondigd. Iedereen blij ? De burger alleszins wel, de experts (?) niet. Ik ook niet trouwens, de “maatregelen” mochten nooit uitgevaardigd zijn en hadden allang moet ingetrokken zijn.

Ene Pierre Van Damme vertelt op VTM dat de mensen die nu buiten komen niet goed bezig zijn, en in een adem, vindt dat mondmaskers moeten verplicht worden. Het is zeer duidelijk dat deze meneer vooral zichzelf in de kijker wil zetten. Waar ze deze man opgediept hebben is me niet duidelijk. Marc Van Ranst is waarschijnlijk te afgezaagd geworden, dus moet ver vers bloed aantreden. En net als Van Ranst en Van Gucht, denkt Van Damme dat hij God-de-vader is en dat de burger zijn stukje speelgoed is.

Expertise bouwt ge op met ervaring. Expertise kunt ge inzetten in geval van herhaling van de feiten waarmee ge expertise hebt opgebouwd. Voor nieuwe feiten telt dat niet, ervaring is een lantaarn die ge op uw rug draagt en de weg verlicht die ge afgelegd hebt, en die de weg die ge gaat in duisternis hult. Resultaat : een berg belachelijke zever, vooral bedoeld om de domme massa angst aan te jagen en de maatschappij/economie te ontwrichten. Als die commerciële zenders en gazetten eens een keertje de culot zouden hebben om ALLE uitspraken van die gasten op een tijdlijn te zetten en ze publiekelijk aan de schandpaal te nagelen ipv ze alle dagen een open doekje te bezorgen, dan gaat er pas wat veranderen.

Ik blijf erbij, Corona is een hype die malafide partijvoorzitters en ditto ambtenaren de kans heeft gegeven om een stille machtsgreep te plegen. De grondwet uitschakelen en de burgerrechten ontkennen zijn misdaden. Het opvoeren van zgz experts die vooral theoretische gebakken lucht verkopen en op geen enkele wijze hun taak uitvoeren, is daar maar een deeltje van. De burger opvoeden ivm het immuunsysteem en zijn werking c.q. onderhoud ervan, dat is de taak van de medici. Intimideren, bedreigen, “oplossingen” verplichten waarvan geweten is dat ze niet werken, manifeste weigering om de burger/belastingbetaler  (= 0.0 maskers) de effectieve beschermingsmiddelen aan te rijken omdat ze zijn gereserveerd voor de ambtenarij (= 5 maskers/man). De burger mag kapotvallen, de ambtenaar mag overleven. Wederrechtelijk de (bewegings)vrijheid beperken en politiediensten buitensporige bevoegdheden geven om de burger te dwingen : dat zijn misdaden tegen het volk. Degene die “mogen” werken om de economie niet helemaal te laten doodbloeden, helden noemen en de anderen wederrechtelijk opsluiten, dat dierven ze in de DDR nog niet eens. Hier bij ons moet ge een papierke op zak hebben om aan te geven dat ge wel buiten moogt. Slavernij en discriminatie heet dat.

En de domme massa slikt het allemaal…  De hygiënische humbug die ze opgelegd krijgen is een zuivere aanslag op de gezondheid. Handen 6x/dag wassen met veel water en zeep is absurd. En dan nog eens een paar keer per dag uw handen in alcohol soppen is schadelijker dan 5G. Het absurde is vooral : ge moet uw handen wassen en ge moogt niet aan uw gezicht komen, om “herbesmetting” te voorkomen. Iedere normale mens zou denken : ik was mijn handen EN mijn gezicht. Ikzelf heb mij ermee bezig gehouden om, indien verplicht door het bedrijf dat ik bezocht, mijn handen te ontsmetten met die gel. Om aan te tonen hoe belachelijk hun houding t.o.v bezoekers is, deed ik er een schepje boven op : ik smeerde alcohol-gel over heel mijn  hoofd, handen, gelaat, haar, nek, hals. Als ge iets ontsmet moet ge het grondig doen, half werk telt niet.

De schade die de alcohol-gel aan uw immuunsysteem aangebracht heeft zal zich wreken, let op mijn woorden.

Creative Commons

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!