De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

CLOUSEAU AFSLUITER VAN PUNTPOP WUUSTWEZEL

CLOUSEAU AFSLUITER VAN PUNTPOP WUUSTWEZEL

dinsdag 11 mei 2010 16:09
Spread the love

Om 18u leek de festivalweide echter nog dood en verlaten. Waar de dag ervoor 4000 mensen genoten van optreden van lokale groepen en Daan, leek de minieme opkomst zondagavond een demper op het festival te zetten. Nochtans was de topaffiche Clouseau, die hun tweede concert gaven van de concerttournee “zij aan zij”. Toen Koen Wauters en co om 21u het concert aftrapten, waren er toch n duizendtal toeschouwers die de tent voor iets meer dan de helft vulden. Misschien is de programmatie op zondag een minder ideale keuze ? Velen vertrokken na een halft uurtje al met zoon- of dochterlief naar huis omdat het daags nadien gewoon terug school was. Het concert zelf was zeer succesvol. Veel nieuwe nummers uit de laatste Clouseau-cd, afgewisseld met de oudere hits van bijna 22 jaar geleden. De nummers  Domino en Anne konden nog steeds het meeste rekenen op het enthousiaste publiek.

Rond 23.30 werd Puntpop 2010 afgesloten. Voor de organisatie was het ganse weekend over de hele lijn een succesverhaal. Of er volgend jaar nog een nieuwe editie komt valt nog af te wachten. De huidige locatie kan niet meer gebruikt worden omdat de desbetreffende school, waar de festivalweide zich bevindt, uitbreidingsplannen heeft.

www.puntpop.be

take down
the paywall
steun ons nu!