De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Ciné Lumière extra vrijwilligersfilm

zaterdag 22 oktober 2011 21:28
Spread the love

De bedankingsavond voor Brugse vrijwilligers op de Internationale dag van de Vrijwilliger (5 december 2011), georganiseerd door de Vrijwilligerscentrale, geniet veel bijval.
Coördinator Lien Dereere: “Blijkbaar is de formule van een avondje film, samen met de vrijwilligers, iets wat de organisaties appreciëren. Ze worden op 5 december 2011 ontvangen door burgemeester Patrick Moenaert, ze kunnen genieten van een film, en maken een uniek samenzijn mee in een cinema, gevuld met alleen maar vrijwilligers.”
Nog voor de einddatum van de inschrijvingen waren de drie zalen van Cinema Lumière voor de vertoning van 20.30 uur al volledig uitverkocht.
Daarom werd beslist om een extra vertoning van de film ‘Tous les Soleils’ van Philippe Claudel te voorzien om 17.30 uur. De organisaties die ontgoocheld waren dat zij zich niet meer konden inschrijven, maken dus opnieuw kans om de Vrijwilligers Cinema te kunnen bijwonen. Organisaties die zich nog willen inschrijven voor deze extra vertoning, moeten voor 20 oktober 2011 een lijst met namen overmaken aan de Vrijwilligerscentrale.

Het belooft dus alleszins een sociale, drukke en gezellige avond te worden!

Info
Vrijwilligerscentrale, Kraanplein 6, 8000 Brugge – lien.dereere@brugge.be – t 050 44 86 49

 

.
 

take down
the paywall
steun ons nu!