De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Chauffeur dodelijk ongeval zat op methadon, de joint rookte hij enkele dagen ervoor

Chauffeur dodelijk ongeval zat op methadon, de joint rookte hij enkele dagen ervoor

maandag 29 juni 2015 18:05
Spread the love

Stubru staat op, ‘t zonnetje schijnt en ik ben de patatjes aan het schillen. De omroepster zegt dat het vijf uur is dus weer eens tijd voor het nieuws.

Bericht over de vrachtwagenchauffeur die enkele maanden geleden een dodelijk ongeluk veroorzaakte waarbij meerdere mensen het slachtoffer waren.

Volgens de nieuwslezer was de chauffeur onder invloed van cannabis. Brrr, ik krijg het weer koud. Waarom toch wordt cannabis altijd maar weer door de media als een duivels genotsmiddel afgebeeld.

Ik las dat de man enkele dagen voor het ongeluk een joint rookte; Het is dus logisch dat er nog THC-sporen in zijn speeksel en bloed aanwezig zijn.

Wat we niet horen op het radionieuws is dat de man ook heroïne gebruikt en een methadon programma volgt. Waarom wordt dat verzwegen? Dit is duidelijk beïnvloeding van de publieke opinie.   

 Over de vele weekendongevallen en zelfmoorden onder invloed van alcohol wordt met geen woord gerept.

 

take down
the paywall
steun ons nu!