De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

brief aan Bart De Wever

brief aan Bart De Wever

woensdag 15 juni 2011 00:12
Spread the love

Vorige week hoorde ik Bart De Wever op de radio: zijn gewoon discours over de splitsing en de economie.

Niks speciaal zou je zeggen, ware het niet dat de laatste zin minder overtuigend klonk. ” En daar worden we allemaal beter van,” zei hij tot slot.

Het moet zijn dat hij dat zelf niet zo eerlijk gelooft.

‘t Is ook wel te begrijpen: het Duits model wacht ons (langer werken en minder loon); sociale afbraak en het land splitsen na een haatcampagne tegen de Walen (die ons ten tijde van priester Daens nog hielpen en ons in de nabije toekomst nog zullen helpen).

Ik wil er nog aan toevoegen dat De Wever, met zijn Duits model, zijn haatcampagne en zijn splitsingsgedachte, niet in een federale regering kan stappen: zijn partij zou nogal kelderen!

Beke moet dus weer niet vragen: “Wat zijn ze nu van plan?”

Stel dat een regering komt, zonder N-VA, dan gaat die de Europese richtlijnen en de besparingen in de ogen moeten kijken!

Bij de volgende verkiezingen gaat De Wever nog meer triomferen: zijn natte droom komt dichter. Hij wil de eerste president van Vlaanderen worden en zo in de geschiedenisboeken belanden! (ten koste van alles).

Je ziet maar hé…….deze brief blijft actueel…………

We wisten al lang dat de N-VA neen zou zeggen…………..

ze willen het land kapot ……..

take down
the paywall
steun ons nu!