BP : We care about the small people
Golf van Mexico, Deepwater Horizon spill, Mileu -

BP : We care about the small people

vrijdag 18 juni 2010 10:41
Spread the love

De opmerking van BP-voorzitter Carl-Henric Svanberg aan de uitgang van het Witte Huis dat BP ook bekommerd is om de kleine man (We care about the small people) heeft -voor zover dat nog kon- een nieuwe rampzalig dimensie toegevoegd gegeven aan de PR-ramp van het Britse olieconcern.

Tot voor kort werd Svanberg als een ‘Richard Branson van het Noorden’ beschouwd: een prima communicator die het gsm-bedrijf Ericcson opnieuw de juiste weg liet bewandelen vooraleer voorzitter van BP te worden ( waar hij de bagatel van 750.000 Britse pond per jaar verdient voor een werkweek van drie dagen)

Nadat Svanberg president Obama had beloofd om snel 20 miljard dollar vrij te maken voor de visserij, het toerisme en andere beroepen die door de olieramp in de golf van Mexico nu op steun zijn aangewezen, beloofde hij dat BP alles zou doen wat in haar macht lag om deze mensen te helpen.

I hear comments sometimes that large oil companies are greedy companies or don’t care – but that’s not the case with BP. We care about the small people,” klonk het wat ongelukkig.

Bron : Express.be

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!