De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Boulos (PSOL) zal moeten stemmen halen in het PT-hinterland

Boulos (PSOL) zal moeten stemmen halen in het PT-hinterland

donderdag 6 juni 2024 17:11
Spread the love

Boulos is de eengemaakte kandidaat voor de burgemeester verkiezingen in São Paulo. Hij krijgt elke progressieve kracht achter zich, omdat zich opwerpt voor huisvesting. Hij moet het opnemen tegen de duister-post-bolsonaro wereld die aan de hand van handige finance probeert de stad die failliet is er weer boven op te krijgen.

<AI>Guilherme Boulos is een Braziliaanse politicus die lid werd van de Socialisme en Vrijheid Partij (PSOL) in 2018. Hij was de kandidaat van PSOL voor het presidentschap van Brazilië bij de algemene verkiezingen van 2018. Boulos is ook bekend als een deputado federal (federaal parlementslid) en in 2022 werd hij verkozen als de meest linkse deputado in de geschiedenis van Brazilië. Hij vertegenwoordigt de staat São Paulo en is actief in de politiek als lid van PSOL.<AI>

Boulos (PSOL) is een look alike van Lula (PT), die de huidige president is van Brazilië. De president komt uit de arbeidersstrijd, en Boulos komt uit de strijd voor huisvesting.

De PT heeft echter geen lokale verankering meer en probeert via internationale weg te scoren bij de lokale kiezer. Boulos die lid is van een partij van acht links extremistische partijen waaronder de Trotskyistische volgens mijn bron. Promt nu een soort land loze boeren, maar dan voor huisvesting.

Natuurlijk viel President Temer die Dilma Rousseff (Directeur van de Bank van de Bric) tot inpeachment duwde over huisvesting.

steunen

Steun voor een nieuwe website

We hebben uw hulp nodig voor een essentiële opfrissing van de website. Om die interactiever, sneller en gebruiksvriendelijker te maken hebben we 30.000 euro nodig. Elke bijdrage, groot of klein, helpt. Met uw donatie ondersteunt u onafhankelijke journalistiek die de verhalen blijft brengen die er echt toe doen. Laat uw hart spreken.

Creative Commons

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!