De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Borsato – Nieuwe CD, Nieuwe Concerten, Titelsong Film

Borsato – Nieuwe CD, Nieuwe Concerten, Titelsong Film

donderdag 25 november 2010 11:35
Spread the love

Na de gekende problemen lijkt Marco Borsato er stilaan bovenop te komen.    Een nieuwe CD, een reeks optredens in het Sportpaleis en zelfs een heuse titelsong van de Film ‘Het Geheim’.

Het Geheim moet bij onze noorderburen zowat de kerstfilm van het jaar worden.  In tegenstelling tot Sint is deze uitermate geschikt voor kinderen.

De film vertelt het verhaal van de achtjarige Ben die leert goochelen.  Gefasinneert door de verwijntrucs van menig professionneel goochelaar besluit hij zijn eigen verdwijntruc te oefenen.

Als op een dag zijn vriendinnetje Sylvie verdwijnt tijdens de oefening van de verdwijntruc veroorzaakt dit een nationaal schandaal waarbij Ben en zijn familie niet ontzien worden.

Ben besluit om Sylvie te gaan zoeken en komt samen met zijn familie terecht in een spannend avontuur waar hij werkelijkheid en fantasie uit elkaar moet houden.

Macro Borsato vertolkt de titelsong ‘Kerstmis’ welke, na waterkant, de 2e single is uit zijn CD ‘Durven Dromen Delen’.

Het Geheim is gemaakt door het team van ‘Alles is Liefde’ en heeft Theo Maassen en Daan Schuurmans in de hoofdrollen.  Regie was in handen van Joram Lürsen (Vuurzee, Alles Is Liefde). 

Het Geheim komt in Nederland vanaf 1 december in de zalen.

Kinepolis Film Distributie verdeelt deze film in België brengt hem vanaf 22 december in de Belgische zalen.

take down
the paywall
steun ons nu!