De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Bloemlezing rond Will Ferdy

donderdag 8 september 2011 23:44
Spread the love

Zangeres Kristina Meganck en dichter Roger Nupie staan al vele jaren garant voor programma’s waar humor en ernst hand in hand gaan. De meenzingmomenten zijn nooit ver weg, maar de ontroering van de intimistische momenten ligt evenzeer op de loer.

Hun nieuwste productie is een hommage aan Will Ferdy. Uit het omvangrijke repertoire van deze grootmeester van het Nederlandstalige chanson werden naast de grote successen ook andere, al dan niet bijna vergeten pareltjes opgepoetst en door het duo naar hun hand gezet.

Ze laten zich in dit avondvullend evenement begeleiden door pianiste en contrabassiste Liesbet Vermeiren vergezeld van Karl Stroobants, violist en gitarist, geruggensteund door Patrik Claes aan de accordeon en Steven Michielsen die voor het ritme zorgt met drums en percussie.

Praktisch:

Anders Bekeken – Bloemlezing van een leven lang: Will Ferdy

EWT Theater – Hertstraat 2 – 2100 Deurne.

Zaterdag 29 oktober 2011 om 20.30 uur en zondag 30 oktober 2011 om 15.uur.

Reserveren kan tijdens de kantooruren op het telefoonnummer van het EWT: 03 324 52 42

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!