De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Bewustzijn,Energie,Leven

dinsdag 12 mei 2020 18:09
Spread the love

De grote werkelijkheid bestaat uit  verschillende werelden met verschillende vibraties en de mens heeft ook verschillende lichamen, universeel bewustzijn, individueel bewustzijn(ik-ben), mentaal lichaam, gevoelens, levens energie in een  sterfelijk fysieke lichaam.

Als een zaadje dat zijn essentie zal realiseren, ontkiemen, bladeren, bloemen, vruchten geven… zien we het zaad van het Leven evolueren om zijn essentie, meer gevoeligheid, meer bewustzijn te realiseren.

Deze wereld is onvolmaakt en wreed omdat de scheppende kracht bepaalde beperkingen heeft, het moet een egoïstisch dierlijk lichaam met overlevingsinstincten gebruiken om te evolueren.

Het menselijk leven is een dans tussen het universeel bewustzijn (eenheid, licht, liefde, waarheid, mededogen…) en het individueel bewustzijn (ik-ben). De zin van het leven is het realiseren van de essentie, dromen, talenten… in toenemende mate integreren  de essentie van het universeel bewustzijn door middel van introspectie, zelfkennis, het bewust worden van mogelijke trauma’s, onderdrukte en onbewuste gevoelens…
Het is belangrijk om een beter mens te willen worden, meer waarachtiger, eerlijker, met respect voor anderen en voor zichzelf. Een mogelijke moeilijkheid is de mogelijke trauma’s, wonden, onderdrukte en onbewuste gevoelens van het verleden,de kindertijd  en daarom is het noodzakelijk een diepe introspectie, kennis van zichzelf, als het nodig is een therapie  volgen op basis van de uitdrukking van emoties en gevoelens, bio-energetica, psycho-drama.

Het individueel bewustzijn (Ik ben) zijn druppels in de oceaan van het universeel bewustzijn.

Deze wereld is een school of een trainingsveld voor het individuele bewustzijn om te rijpen, om de belangrijke lessen van het leven te leren, dat we één zijn als cellen in het lichaam van mensheid en daarom moeten we anderen en onszelf goed respecteren en behandelen.

Na de dood van het fysieke lichaam worden we (Ik-ben) in een andere wereld /dimensie wakker,mooi of lelijk dimensies volgens de sterke of zwakke trillingen van licht (wijsheid), liefde, waarheid, mededogen van het individueel bewustzijn.(ik-ben).

Door het fysieke lichaam zijn we afgestemd op deze materiële wereld. Wanneer het fysieke lichaam sterft  behoud  het individueel bewustzijn (ik ben)  hetzelfde gevoel van zichzelf, vermogen tot redeneren, voelen, dezelfde zintuigen maar wegens het nieuwe uiterlijk astraal lichaam  zal zich afstemmen op werelden met minder materiële vibraties, astrale werelden.

In de astrale werelden zijn er ook natuurlijke/spirituele wetten volgens de hoge of lage trilling van licht (wijsheid), liefde, waarheid,mededogen… gaat het individuele bewustzijn naar mooie werelden vol licht,schoonheid,vrede,liefde… of naar lelijker werelden met egoïstische en agressieve emoties.

In de astrale wereld,in de Aanwezigheid  van onvoorwaardelijk liefde worden we geconfronteerd met de film van ons leven,waar we  het goede en het kwade kunnen  zien dat we de anderen  aangedaan hebben.

Als het individueel bewustzijn ‘Ik-ben’de moed heeft om  te zien, de pijn te voelen die ze aan de anderen gegeven hebben,spijt hebben, zich te verontschuldigen en  proberen de schade te compenseren, dan zal naar werelden gaan die men de hemel of het paradijs kan noemen.

Als ‘ik ben’ de kracht, de moed niet heeft om het effect van zijn daden te zien, het schuldgevoel, de schaamte te voelen… zal men weglopen en zich verstoppen voor het licht en tijdelijk naar donkere werelden gaan met andere egoïstische, agressieve zielen…

Maar elke dag krijgen ze het bezoek van licht- en wijze wezens die weer de mogelijkheid geven om hun levensfilm te zien en als ze dan de moed en kracht hebben om het effect van hun daden te zien,spijt hebben en tonen,zich te verontschuldigen, de belangrijke lessen van het leven te leren,dat we één zijn en zo de vibratie van wijsheid, liefde en waarheid te verhogen.

Automatisch  zullen ze hun plaats in de astrale werelden verbeteren.

Het universele bewustzijn (Zijn) en het individuele bewustzijn (ik ben) zijn eeuwig en stemmen zich af op de verschillende werelden volgens het uiterlijke lichaam en volgens de hoge of lage kwaliteit/trilling in het licht, de liefde, waarheid, mededogen…

SPIRITUELE PSYCHOLOGIE – DeWereldMorgen.beDeWereldMorgen.be

De gespleten mens – DeWereldMorgen.beDeWereldMorgen.be

https://www.dewereldmorgen.be/community/genezing-van-mens-en-lichaam/

Creative Commons

take down
the paywall
steun ons nu!