De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Bericht voor het thuisfront !

Bericht voor het thuisfront !

donderdag 10 februari 2011 11:36
Spread the love

De Mauritaniërs zijn het eerst aangekomen en blijven ook het langste in Dakar. Vandaar nog enige tijd voor onze nachtvlucht. Onze collega’s die op studiereis zijn geweest naar Togo en Gynée zijn allemaal goed vertrokken (ondanks waarschijnlijk een serieus overgewicht door de vele cadeautjes).

DeWereldMorgen.be

Het laatste woord van een ACV-er op WSF De laatste Belg die in een panel de mening van CSC-ACV heeft overgebracht was Bernt. In het stukje hieronder over “waar naar toe met de andersglobalisten” kan je een inhoudelijk verslag vinden. Om Dakar af te sluiten werden we nog ontvangen op de Belgische Ambassade. Koning Albert naar Aeropolis, wij naar de Belgische Ambassade samen met collega’s van ABVV en alle aanwezige Belgishe NGO’s.

door Elke Oeyen

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!