De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Berchem bruiste afgelopen weekend

Berchem bruiste afgelopen weekend

maandag 13 september 2010 17:10
Spread the love

Zaterdag viel er heel wat te beleven in Berchem.Gelukkig was de zon heel de tijd van de partij. Iedereen was vanaf 14 uur welkom op de Victor Jacobslei. Er was een culturele verenigingenmarkt waar veel verschillende verenigingen zich kwamen voorstellen. Voor het eerst was er ook een interactieve ‘Handen van doen’ markt van de transitiebeweging. Daarnaast waren er optredens van straatartiesten, de Berchemse murga, een fanfare, …

De kinderen konden zich uitleven in de grootste zandbak van ‘t stad en deelnemen aan de geslaagde zandkastelenwedstrijd, spelen met het speelgoed van de Kwibus, creatief zijn aan de workshopstand of het springkasteel onveilig maken.

De dag werd afgesloten met een echt bal populair, Tarara boem!, op het plein voor RVT St. Maria aan de Vredestraat.
 
In de Statiestraat zorgde de winkeliersvereniging Het Hart van Berchem voor een feestmarkt in het thema ‘woestijn’ met picknickoase. Je kon er ook de werken in de Driekoningenstraat overschouwen vanuit een heus ‘vliegend tapijt’.

— Karen Peeters

Volledig fotoalbum : http://picasaweb.google.com/kenziedeschepper/BerchemBruist#

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!