De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Benefiet/demoavond rond slaapcomfort met Dyade
Tijdingen oostende, Dyade -

Benefiet/demoavond rond slaapcomfort met Dyade

woensdag 9 mei 2012 09:32
Spread the love

Op maandag 21 mei 2012 organiseert Dyade vzw in samenwerking met Sensalux een Benefiet/demoavond rond slaapcomfort. Deze demoavond gaat door om 19.30 uur in de Kabane, Vaartblekersstraat 12a te Oostende.

Terwijl ieder, genietend van een tasje koffie en een lekker gebakje, luistert naar de deskundige uitleg over slaapcomfort, wordt Dyade als vereniging gesponsord.

Kom je alleen, dan krijgt Dyade 5 euro gesponsord voor je aanwezigheid. Kom je als koppel, dan krijgen ze er nog een extraatje bovenop.
Op die manier hopen ze bij Dyade tot 600 euro bijeen te verzamelen. Als dat geen mooi bedrag is. Breng dus gerust broers en zussen, neven en nichten, tantes en nonkels of zelfs de hele buurt mee..

Wil je Dyade op die manier graag steunen? Schrijf je dan in en zij zorgen voor een warm onthaal.
En maak je geen zorgen, er is geen enkele aankoopverplichting. Het enige wat je moet doen is langskomen, luisteren en genieten. Hoe meer volk, hoe meer geld in het laatje voor de vereniging.

Verdere info en inschrijvingen: Sara Zajc, Activiteitenverantwoordelijke 16+, Vzw Dyade, Vaartblekerstraat 12A, 8400 Oostende, 0495 / 50 77 38, Sara.Zajc@dyadevzw.be

take down
the paywall
steun ons nu!