De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

B&B nabij Hasselt

B&B nabij Hasselt

maandag 16 januari 2017 11:52
Spread the love

Hasselt is een aangename stad om in rond te kuieren. Het wordt dan ook de gezelligste stad van Limburg genoemd. De historische binnenstad neemt u mee op een culturele ontdekkingstocht. Hasselt heeft dan ook een boeiende geschiedenis achter de rug. Ook de levensgenieters komen hier aan hun trekken. Getuige daarvan zijn de vele leuke bars en restaurants. Zij ontvangen u met de typische Limburgse gastvrijheid en vriendelijkheid. Bent u een modeliefhebber? Dan is Hasselt de place to be! De stad heeft een uitgebreid en gevarieerd winkelaanbod. Bovendien heeft de Limburgse hoofdstad heel wat culinairs voor u in petto. Denk maar aan de typische Hasseltse graanjenever en de lekkere speculaas. Overtuigd? Boek dan snel een B&B nabij Hasselt.

Nog op zoek naar een B&B nabij Hasselt? Niet in de historische binnenstad, maar middenin het prachtige Haspengouw, op slechts een kwartier rijden van de Limburgse hoofdstad… Dan is Kasteelhoeve de Kerckhem iets voor u! Zij beschikken over 10 prachtige gastenkamers, inclusief badkamer en voorzien van alle comfort. Hier overnacht u in alle rust. Zin om het bruisende Hasseltse nachtleven te ontdekken? Dan kunt u in deze 17de eeuwse kasteelhoeve de dag nadien weer rustig op adem komen. Alle faciliteiten zijn aanwezig om het u zo aangenaam mogelijk te maken. Ook kunt u hier terecht voor een gastronomisch diner. En ’s ochtends staat er steeds een overheerlijk ontbijtbuffet voor u klaar.

take down
the paywall
steun ons nu!