De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Back tot he Climate – Film van de betoging

Back tot he Climate – Film van de betoging

maandag 18 oktober 2021 17:16
Spread the love

Na een gedwongen pauze door corona zijn de klimaatactivisten terug in de straten. Op 10 oktober jl  marcheerden 50.000 enthousiaste betogers van het Brusselse Noord Station naar het Jubelpark waar zij toegesproken werden door de Voorzitter van de Klimaatcoalitie en diverse actoren in de zeer diverse klimaatbeweging en zij de talrijke stands konden bezoeken.

Bij de aankomst in het Noordstation werden de talrijke betogers die met de trein gekomen waren onthaald met de folder van LEF die de aandacht wil vestigen op de tot nu grotendeels verzwegen link tussen defensie en klimaat.

Film van de actie

Onze videaste Marie Jeanne Vanmol  filmde het gehele gebeuren en monteerde een 3 minuten durende film. Zie www.vimeo.com/channels/leffge

Creative Commons

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!