De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

ATV Kerstrevue in Zuiderkroon

ATV Kerstrevue in Zuiderkroon

zaterdag 25 december 2010 10:41
Spread the love

In de Zuiderkroon vond donderdagavond de première plaats van de ATV kerstrevue. Wegens het barre winterweer waren er vele genodigden niet ter plaatste geraakt. Niettegenstaande brachten de artiesten een knappe show ten tonele. Na de pauze kwam de revue pas echt op gang en werd er ook meer interactie vanuit de zaal opgemerkt.

Bij het buitengaan heerste koning winter opnieuw over Antwerpen zodat velen nog uren onderweg geweest zullen zijn naar huis.

Een gezellige revue die soelaas kan brengen voor een koude winteravond.

ATV en Music Hall slaan tijdens de eindejaarsfeesten de handen in elkaar voor de eerste editie van de ATV Kerstrevue. Sinds 2006 is er geen échte revue meer in Antwerpen, maar het publiek is er nog steeds. Met deze show willen ATV en Music Hall terugkeren naar de basis van het revuetheater. Het resultaat: een dynamische en gevarieerde variétéshow in de Antwerpse Zuiderkroon, ondergedompeld in een gezellige kerstsfeer.

Om voor Antwerpen een authentieke revue te maken, stapten ATV en Music Hall nar de makers van het alomgekende Witte Paard om samen te werken aan de ATV Kerstrevue. De basisingrediënten zijn dezelfde: een goeie mengeling van sketches, liedjes, dans en acrobatie. Maar speciaal voor Antwerpen krijgt deze show nu een extra touch…

De revue bevat een hele waslijst aan publieksfavorieten. Tussen het komische duo Jeroen Maes en Nele Goossens heerst een onweerstaanbare chemie. Dit zorgt voor hilarische sketches. Daisy Thys, Dimitri Verhoeven en Wendy Satyn vullen de lijst aan.

De nieuwe namen die speciaal voor Antwerpen op de affiche staan, zijn zeker niet van de minste.

Hoewel Dirk Van Vooren afkomstig is uit Brugge, is hij een vaste waarde op de Antwerpse bühne. Deze inmiddels hooggewaardeerde revueartiest is dus onmisbaar in de ATV Kerstrevue. En wat is een Kerstrevue zonder Vlaanderens favoriete zingende duo? Nicole & Hugo maken het kerstplaatje helemaal compleet. Met hun Eurosongklassiekers is het ambiance verzekerd!

De ATV Kerstrevue verwelkomt de gasten met een heuse kersthappening met alles erop en eraan. Glühwein, Appelstrüdel, oesters en de Kerstman ‘himself’ zullen er zeker niet aan ontbreken. En na de show kan er, samen met de artiesten, gewoon verder gefeest worden. De deuren sluiten als de laatste gast weer richting zijn eigen kribbe gaat.
 

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!