De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Antilliaanse Feesten doen Hoogstraten ontploffen

Antilliaanse Feesten doen Hoogstraten ontploffen

zaterdag 13 augustus 2011 07:48
Spread the love

Gisterenavond is in Hoogstraten het startschot gegeven voor de 29e editie van de Antilliaanse Feesten. De Antiliaanse zon verdreef de donkere wolken boven Hoogstraten en zorgde voor een zwoele eerste nacht.
In plaats van de verwachte regendruppels waren het nu de zomerse cocktails die de bovenhand kregen.
Topper dit jaar waren zonder meer de koning van de reggaeton Don Omar. De hele weide hing aan de lippen van deze ¨Puerto Ricaanse ‘rei’ (god nvdr). Even leek de tent zelfs te klein om al de reggaeton liefhebbers zwoel te laten dansen op zijn muziek.
Zijn grootste hits werden luid meegebruld door de menigte waaronder het zeker gekende nummer Taboo.
Zijn allernieuwste Europese hit Danza Kuduro liet de boel letterlijk en figuurlijk ontploffen zodat vuurwerk en slingers deze topplaat begeleidden. De opgehitste menigte zette zijn laatste sexy moves op tonen van de wereldhit Lambada.

Rondom de weide vind je 3 podia met uiteenlopende stijlen, dit alles gedurende het hele weekend van 12 augustus.

Affiche van zondag: Werrason haalt helaas Hoogstraten niet – vervanging door Aimelia Lias die reeds eerder de affichte van Antiliaanse feesten kleurde.

Meer info en tickets :
http://www.antilliaansefeesten.be/nl/afo_info.html

Verslag : Inge Goormans

zie ook fotoverslag Walter Van Den Eynde

take down
the paywall
steun ons nu!