De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Anoniem in de massa? Vergeet het maar!
Technologie, Canada, Big brother, Vancouver, Identificatie, Canucks -

Anoniem in de massa? Vergeet het maar!

vrijdag 30 september 2011 10:34
Spread the love

Woedende supporters  in de Canadese stad Vancouver maakte in juni gebruik van de nederlaag van het lokale ijshockeyteam Canucks tegen de Boston Bruins (0/4) in de finale van de Stanley Cup (het equivalent van de Champions League maar dan voor ijshockey) om de stad in brand te steken. Net zoals dat in 1994 was gebeurd toen de Canucks ook al de zevende wedstrijd van de finale hadden verloren.

Wie op onderstaande link klikt komt terecht op de mensenmassa die de zevende wedstrijd rechtstreeks op grote schermen in de stad volgde. Een foto waarop aanwezigen niets meer voorstellen dan een gekleurd punt. Tot u twee keer met uw muis op zo’n puntje klikt. En dan nog eens en nog eens…

http://www.gigapixel.com/image/gigapan-canucks-g7.html

http://www.express.be/joker/nl/platdujour/vancouver-de-hockeydroom-werd-een-nachtmerrie/147830.htm

http://www.youtube.com/watch?v=4VzOUKODdZ4&feature=player_embedded

Wie zie ook al weer dat hij er die dag niet bij was ?

Bron : Express.be

Big brother in opmars !!!

Luc Schrijvers

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!